Ikke-kategoriseret

Gør noget godt for dig selv og øg dit velvære

Har du lige været inde i en stresset periode, og trænger du til at komme ovenpå igen? Så skal du huske at forkæle dig selv – du har i den grad fortjent det. Ved at gøre noget godt for dig selv af og til, giver du dig selv ro til at være i nuet og slappe af, hvilket mindsker stress og bekymringer. Nedenfor får du inspiration til, hvordan du kan forkæle dig selv og øge dit velvære.

Book en skønhedsbehandling

Gør noget af det, du altid har drømt om at gøre, men aldrig har gjort. Det kan for eksempel være at booke tid til en skønhedsbehandling hos en skønhedsklinik. Hos Retouch Clinic kan du blandt andet få forskellige peelings, som vil friske huden i ansigtet op. Er du træt af hår under armene, så kan du også få laserbehandlinger, som afhjælper dette. Det er en god idé at investere i dit velvære, da det øger kvaliteten af dit liv.

Lav din helt egen hjemmespa

Hvorfor booke et wellnessophold, når du kan få det hele derhjemme i trygge rammer? Der er rigtig mange måder, du kan forkæle dig selv på i din egen hjemmespa. Her er et par forslag:

  • Lav et lækkert fodbad med godt salt, olie og sæbe.

  • Lav din egen ansigtsbehandling: Læg en ansigtsmaske, eksfolier og påfør en fugtgivende creme.

  • Ordn dine negle på fødder og hænder og læg en fin neglelak til slut.

Dyrk motion

Motion har vist sig at være et mirakelmiddel, hvis du ønsker at få tankerne på noget andet og gøre noget godt for dig selv og din krop. Motion udløser endorfiner, som er et lykkehormon, der giver dig en følelse af lykke og glæde. Især yoga, meditation og pilates er ideelle typer af motion, hvis du ønsker at stresse af og gøre noget godt for dig selv.