Bolig

Guide: find den rette sovesofa

Når det kommer til multifunktionelle møbler, er sovesofaen i en liga for sig selv. Den kan således bruges som en almindelig sofa i dagtimerne, og om aftenen kan den fremtrylle ekstra sovepladser i forbindelse med overnattende gæster, eller hvis du selv ønsker at nappe en nat på den. Sovesofaen kommer med mange fordele men også i mange udgaver, hvorfor det kan indimellem kan være et lidt uoverskueligt marked, hvis man påtænker at investere i en. Her får du imidlertid lidt nyttig information med på vejen i forbindelse med investeringen.

 

Hensigtsmæssige overvejelser

Dit valg af sovesofa bør som udgangspunkt afhænge af dine brugsmæssige hensigter. Skal den stå i stuen og dermed også være et dagligdagsmøbel, eller skal placeres på børne- eller gæsteværelset til begrænset brug? Alt afhængig af brugen bør du overveje materiale og stofkvalitet samt behov ift. blød- og hårdhed, og gå gerne efter pocket-fjedring for optimal komfort. Skal sofaen anvendes i stuen, skal den også gerne efterleve nogle visuelle krav. De fleste sovesofaer der produceres i dag er så veldesignede, at man ikke kan se forskel på dem og almindelige sofaer, så du behøver ikke at frygte et ’tungt’ udseende. Hvis du følger linket her, kan du finde et sort udvalg af forskellige sovesofaer, hvor der højst sandsynligt er noget for din smag.

 

Åbenlyse fordele

Sovesofaen tilbyder, som nævnt i det ovenstående, nogle helt klare og glimrende fordele. Foruden multifunktionaliteten og den geniale, pladsbesparende 2-i-1 løsning, kan sovesofaen også tilbyde relativt meget opbevaringsplads – både til dyner og puder men også til andre sengetekstiler, som f.eks. sengetøj, lagner og lignende. Vælger du en sovesofa med tilhørende chaiselong, får du kun endnu mere opbevaringsplads. En sovesofa har også den klare økonomiske fordel, at du ikke nødvendigvis behøver at investere i separat (gæste)seng eller sofa. Samtidig behøver du ikke hive den ubehagelige luftmadras frem, når dine gæster skal overnatte hos dig.

Related posts

Få professionel hjælp når indkørslen skal anlægges og laves

Administratoren

Sådan får du en flot græsplæne

Redaktion

Gik du glip af disse boligtrends i 2019?

Redaktion

Leave a Comment