Øvrigt indhold

Guide til valg af fiskestang

Der er ikke mange ting, der slår at sidde en rolig morgen med fiskestangen i hånden. Du behøver ikke at have bid hele tiden, før det er sjovt. Det er ganske enkelt fantastisk fredfyldt at sidde der og vente på, du får bid. Du kan få ro til hovedet, og du kan sidde med dine egne tanker. Du kan også have en god ven med, og så kan I sidde og nyde hinandens selskab – og måske se, hvem der napper dagens første og største fangst. Før du kan komme i gang, skal du dog have dig en fiskestang, og det er forskelligt alt efter, hvad du gerne vil fiske efter, hvilken fiskestang, der er bedst. Du kan overveje at låne til din nye fiskestang, hvis du mangler midlerne.

 

Tag teleskopfiskestangen med dig

Mange fiskestænger er ret store at have med omkring. Det kan godt være problematisk, når du skal afsted, fordi det simpelthen fylder for meget. Det smarte ved en teleskopfiskestang er, at du kan pakke den meget nemmere sammen end andre fiskestænger. Stangen kan nemlig foldes sammen, så den praktisk talt fylder ingenting. Den fungerer som en normal spinnestang.

 

Hvad vil du fange?

Inden du køber dig en fiskestang, er det vigtigt, at du først tænker over, hvad du vil fange. Det kan være en god idé at finde ud af, hvad der er at fange i nærheden, så du får en fiskestang, du kan bruge, uden du skal for langt væk. De forskellige muligheder er blandt andet:

 

  • Det er den fiskestang, du kender. Det er den stang, du kan bruge til stort set al slags fiskeri.
  • Det kræver noget teknik at bruge fluestangen, fordi du hele tiden kaster linen ud, så fiskene tror, det er insekter, der lander.
  • Det er en kraftig stang, du bruger fra en båd.
  • Denne stang er optimalt til meget tungt fiskeri.

Related posts

Fordele ved at benytte sig af et Umbraco-intranet

redaktionen

Disse haveredskaber bør du købe til haven

Redaktion

Skab håndværkets magi: Indretning med glas og møbler

Redaktionen