Rejser

Har du booket din ferie?

Det er sommer, og har du ikke allerede booket din sommerferie, kan det blive udfordrende, hvis du havde tænkt dig at leje en feriebolig på Mallorca. De bedste steder er bookede flere måneder i forvejen.

Har du råd til egen feriebolig?

Hvis du har råd, kunne kunne det friste at købe din egen feriebolig. Så binder du dig selvfølgelig til samme feriedestination mange år ud i fremtiden, men omvendt er du jo også vendt tilbage til Mallorca, næsten hvert år alligevel. Oven i det, kan du leje din feriebolig ud, når du ikke selv benytter den.

Timeshare

Der er også timeshare, hvor du ejer en andel af en feriebolig, i et bestemt antal uger om året. Hvilke uger på året du har, roterer på årlig basis. Ved timeshares er der oftest en bytteordning, hvor du kan bytte dine uger ud for en anden persons timeshare uger et andet sted i verden. Så er du ikke lige så låst til samme destination, som du ville være, hvis du ejede din egen feriebolig alene.

Med Timeshare er der dog ofte rigtig mange ejere af samme bolig, og det kan derfor være svært at få bookningen til at gå op. Du vil dermed også være nødsaget til at planlægge din ferie ud fra hvornår din timeshare falder, med mindre du vælger at bytte men nogle andre.

På positiv-siden betaler du kun for de uger om året, hvor boligen er din, og det er dermed en billigere måde at have sin egen feriebolig på.

Kan du købe 1 feriebolig kan du også købe 5

Har du råd til at købe en luksus feriebolig på Mallorca, har du faktisk råd til at købe 4 ekstra ferieboliger på andre populære feriedestinationer.

I Danmark har vi et koncept, hvor 21 forskellige familier grundlægger en ejerforening og køber 5 ferieboliger sammen. Hver familie har så 12 uger om året hvor de kan benytte en eller flere af boligerne. Ulempen her, er at du ikke må leje boligerne ud for penge, hvis du ikke selv skal bruge alle dine uger. Kun låne dem ud gratis til familie og venner.

Related posts

Sol, varme og god mad

redaktionen

Brug din næste ferie i Italien og oplev Gardasøen

Administratoren

Redaktion