• Home
  • Rejser
  • Hav styr på forsikring og rettigheder på rejsen
Rejser

Hav styr på forsikring og rettigheder på rejsen

Det er ved at være den tid på året, hvor der er mange, der drager på sommerens ferie. I meget lang tid har man ofte set frem til at den tid skulle oprinde, og derfor er der mange, der er af den overbevisning, at der ikke er noget, der kan tage deres glade humør fra dem, når de endelig befinder sig i lufthavnen og ved, at de om ganske kort tid sidder nede på den strand, de så længe har drømt om. Dog kan der sagtens ske nogle uforudsete ting, og derfor er det godt at have styr på både forsikring og rettigheder, før man tager afsted.

Hvis kufferten bliver væk

For det første er det ikke sjældent, at der bliver en kuffert væk i en lufthavn. Det betyder, at man pludselig kan stå uden nogle af de ting, man til dagligt bruger, hvorfor man kan føle sig en smule hjælpeløs. Med en god rejseforsikring ved hånden tages der dog hånd om en, og indenfor ganske kort tid kan man opleve, at der er penge på ens konto, således man har mulighed for at generhverve sig de ting, som man står og skal bruge. Heldigvis dukker de fleste kufferter op igen efter kort tid, og så kan du fortsætte din ferie som normalt – dog med en mindre startvanskelighed.

Når flyet er forsinket

Derudover kan det også ske, at ens fly bliver både forsinkede og aflyste, og når det sker, så handler det om at have styr på ens rettigheder i forhold til det at søge kompensation. Er ens fly aflyst, eller oplever man en forlænget ventetid på over tre timer på grund af forsinkelse, har man mulighed for at søge erstatning ved flyforsinkelse. Det beløb, man kan søge, afhænger af den ventetid, man har været udsat for samt den distance, man rejser.

Related posts

Har du booket din ferie?

Redaktion

Find de bedste restauranter i Odense lige her

redaktionen

Rejs rundt i verden og tjen penge på samme tid

redaktionen