Øvrigt indhold

Her finder du charmerende og praktiske lokaler til din næste konference

Hvis du på nuværende tidspunkt er på udkig efter et lokale til en kommende konference, så bør du helt klart læse med her. Det kunne også være, at det er et kursus, du skal til at arrangere. Uanset hvad så har Sonnerupgaard Gods det, du mangler. Sonnerupgaard Gods er et kursuscenter lige uden for Roskilde, der ligger placeret i smukke, landlige omgivelser. Du kan læse mere om Sonnerupgaard Gods og se billeder af de smukke omgivelser ved at klikke på følgende: Konference roskilde.

Gode anmeldelser fra mange andre danskere

Din indikator for at Sonnerupgaard Gods leverer service af høj kvalitet er først og fremmest de tidligere kunder. At læse op på tidligere kunders oplevelser med et sted er en god måde at danne sig et overblik over kvalitetsniveauet. Og her skriver tidligere kunder blandt andet at ”du får en kombination af rå, det landlige og det hyggelige, kombineret med super god mad, betjening og service”. En anden anmeldelse hos en tidligere kunde har overskriften ”dagen forløber altid perfekt”.

Et bredt udvalg af forskellige lokaler giver anledning til et bredt udvalg af anvendelsesmuligheder

Hos Sonnerupgaard Gods finder du en masse forskellige typer lokaler til dit kursus/din konference, så der er med garanti også et lokale, der passer til dit selskab. Der er for eksempel 1877-Laden, som har været benyttet til alt fra Carlsberg-reklamer til Børsens Gazellepris. Laden kombinerer det hyggelige og landlige med moderne funktioner, og bidrager til en opløftet atmosfære til dit selskab. Hvis du er til det mere klassiske konferencelokale, så kan lokalet ved navn Hestestalden anbefales. Dette lokale minder ikke om en hestestald, men bærer præg af at være et klassisk, moderne og funktionelt konferencelokale. Derudover har du også den flotte hovedbygning til rådighed, der er delt op i 4 mindre rum. Det giver gode muligheder for benyttelse af eksempelvis breakout-sessions.

Related posts

Legetøj med traditioner

redaktionen

Hvad indeholder en klassisk julefrokost menu?

Redaktionen

Rygsække og tasker fra Fjällräven

redaktionen