Øvrigt indhold

Hestens Helse mod stresset mave eller løs afføring

Står du og mangler det helt perfekt tilskudsfoder til din hest, så du kan komme trælse problemer eller irritationer til livs? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Hestens helse, som netop tilbyder en lang række tilskudsfodre til heste, som afhjælper forskellige problemer og irritationer. Med tilskudsfoder fra Hestens helse har du blandt andet mulighed for at afhjælpe løs afføring samt belastet immunforsvar, og så har du mulighed for at fodre din hest med en kur mod stresset mave eller forebyggende, vedligeholdende samt efterbehandlende tilskudsfoder mod stress mave. Hestens helse tilbyder dog også en lang række andre produkter, er er du således interesseret i at se de forskellige produkter, som de tilbyder, så finder du lige her et stort udvalg af produkter fra Hestens helse.

Hestens helse – tilskudsfoder til ethvert problem

Hestens helse tilbyder således en lange række tilskudsprodukter, der blandt andet afhjælper udfordringer i muskler, sener og led, mave og tarm. Derudover tilbyder de også tilskudsfodre til heste, har brug for et ekstra boost – måske i form af enten vitaminer eller mineraler. Sidst, men ikke mindst, tilbyder Hestens helse også specialtilskud til heste med særlige behov, heste der ikke er helt unge mere samt heste der præsterer ekstra meget.

Hestens helse – Heste Rep 1

Har du således en hest, der har tendens til at stresse, som lider under nedsat præstation, som mangler ædelyst, som mistrives eller som bider i krybben, så kan det meget vel være, at du har en hest, der har ubalance i mavesækkens slimhinde. Dette har du dog mulighed for at komme til livs, hvis du begynder at fodre din hest med Hestens helse Heste Rep 1. Heste Rep 1 er således en kur, der effektiv afhjælper problemet ved at stabilisere hestens sunde mave og tarmflora, hvor den naturlige balance bliver genskabt – dette er desuden altafgørende for hestens velbefindende samt dens evne til at præstere. Dette tilskudsfoder fra Hestens helse består udelukkende af naturlige ingredienser.

Hestens helse – Heste Rep 2

Heste Rep 2 ligeledes fremstillet til heste med stressmaver, dog går dette produkt ind og forebygger, efterbehandler samt vedligeholder hos de heste, der tidligere har haft problemer med mave. Dette produkt kan desuden også anvendes hos heste, der oplever maveproblemer i forbindelse med stressede situationer, som blandt andet transport og stævner. Heste Rep 2 afhjælper således effektivt, ved på samme måde at skabe balance i hestens mave og tarmflora.

Related posts

Sådan nyder du at være vært

Redaktion

Skån din hund når i går tur

Administratoren

Den bedste markedsføring: Direkte salg til følgere på de sociale medier

Redaktion