Øvrigt indhold

Hør mere om en akupunktur uddannelse i Aarhus

Går du og overvejer, om du skal afprøve en helt nye karriere? Er du samtidig interesseret i kroppen samt kroppens anatomi, hvorfor du har overvejet, om du skulle prøve en akupunktur uddannelse? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig netop læse om en akupunktur uddannelse, som du kan tage lige her i Danmark. Det er desuden en uddannelse, som med garanti passer lige til dig, hvis du kunne nikke genkendende til alle ovenstående spørgsmål. Det er en akupunktur uddannelse, der ligger i Aarhus i Jylland, og her har du altså mulighed for at lære alt det, du skal bruge, for at kunne starte din helt egen akupunktur praksis og således kalde dig selv akupunktør. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i? Så kan du altså lige her tilmelde dig netop denne akupunktur uddannelse.

Tag din akupunktur uddannelse på dag-, aften- eller weekendhold

Er du dog i tvivl om, om du kan jonglere din nuværende hverdag samtidig med, at du skal tage en akupunktur uddannelse? Så frygt ej! Denne akupunktur uddannelse tager nemlig kun ét enkelt år, og du kan desuden helt selv vælge, om du ønsker at tage den på dag-, aften- eller weekendhold alt efter, hvad der passer bedst ind i din hverdag. Det er desuden en uddannelse, der er praksis baseret, hvorfor du vil kunne afprøve alle teorier og metoder i praksis under uddannelse inden, du skal ud og afprøve dem på dine fremtidige klienter. Det betyder desuden også, at du under din akupunktur uddannelse ikke vil sidde med hovedet begravet i en bog 24/7.

Undervisningen vil desuden bestå af forløb om de klassiske akupunktur teorier, kliniketablering, klassisk kinesisk kostvejledning og meget, meget mere. Derudover vil uddannelsen også mikse både gamle og moderne teorier, hvorfor du altså får et utroligt godt teoretisk grundlag.

Dit forløb om klassisk kinesisk kostvejledning

I forløbet om klassisk kinesisk kostvejledning bil du blandt andet få indsigt i, hvilke principper, der lå til grund for klassisk kinesisk medicin samt, hvordan du kan bruge disse principper i den moderne verden. Du vil desuden blive opfordret til at afprøve de forskellige principper på egen krop, så du ved præcis, hvordan det mærkes, så du kan videregive det til dine fremtidige klienter.

Related posts

Her kan du finde de fedeste julemærker

Redaktion

Lastbiler så vidt øjet rækker – hvordan holder vi vores motorveje sikre?

Redaktion

MTB lygter til cykelferien

redaktionen