Øvrigt indhold

Husk dit rejseetui til dine invisalign skinner når du er på ferie

Skal du snart ud og rejse? I så fald er det vigtigt, at du husker et etui til dine invisalign skinner. Med et rejseetui er du sikker på, at dine skinner ikke kommer til skade, mens du er på farten. Selvom at du bruger dine invisalign skinner de fleste timer i døgnet, er det alligevel vigtigt, at du kan opbevare dem et sikkert sted, når du f. eks skal spise mad. Mange tager på masser af restaurant og café-besøg, når de er på ferie. Derfor er det særligt vigtigt med et etui, så du er sikker på, at skinnerne altid er beskyttede mod snavs og bakterier. Med et godt rejseetui har skinnerne en fast plads, og du ved altid hvor de er. 

Sådan vælger du det rette rejseetui

Du kan få rejseetui i masser af farver, og det er altid en god idé at vælge et etui med en farve, som falder i din smag. Du skal have rejse etuiet op af tasken flere gange på en dag, og du vil jo nødigt blive træt af at kigge på det. Hvis du synes, at ituiet ser kedeligt ud, kan du altid dekorere det med klistermærker og similisten. Kun fantasien sætter grænser! Det kan dog også være en god idé at gå med en neutral farve, som du ikke bliver træt. Derudover er det også smart at finde et itui, som passer størrelsesmæssigt til dine skinner. Vælg gerne et etui, der er så småt som muligt, så det er nemt at have med i lommen eller tasken. 

Hvad er invisalign skinner?

Invisalign er usynlige skinner til tandretning. Du skal gå med din invisalign skinne cirka 22 ud af 24 timer i døgnet, og så vil skinnen sørge for, at dine tænder langsomt bliver rettet til. Der er masser af fordele ved invisalign skinner. De er nemme at tage ud og giver mere frihed end en klassisk tandbøjle. De er usynlige, og du skal ikke tænke på, at de ændrer på dit udseende. Der er også meget få smerter forbundet med invisalign skinner, og du får ikke øm mund på samme måde, som når en almindelig tandbøjle skal spændes op. Resultaterne af at gå med bøjle varierer selvfølgelig fra person til person, men generelt er der god chance for succesfulde resultater med en invisalign skinne. Læs mere om at invisalign skinner på Tandbro.dk

Related posts

Er kroppen nedslidt og træt, er der råd for det

redaktionen

Databeskyttelsesforordningen og dig

redaktionen

Et ungdomsunivers der ingen ende vil tage

redaktionen

Leave a Comment