Øvrigt indhold

Hvilken slags hundefoder skal du give hunden?

Er du meget i tvivl om hvilken slags hundefoder du skal give din hund? I denne artikel giver vi en lille gennemgang af nogle af dine muligheder. Læs med her hvis du er hundeejer og det har interesse.

Er det en hundehvalp?

Det er først og fremmest vigtigt lige at tage et kig på hundens alder. Hvis det er en mindre hundehvalp det drejer sig om, så skal denne ikke have almindeligt foder, som de voksne hunde får. En mindre hundehvalp har først og fremmest brug for noget andet foder, hvor der er langt flere vitaminer i, som den kan vokse sig større med. Og derudover er almindelig voksent hundefoder ofte også for hårdt til den mindre hundehvalp at tygge. De har nemlig ikke fået deres voksen tænder endnu.

Du vil som regel kunne finde foder til den mindre hundehvalp nede i store supermarkeder. Men du kan naturligvis også vælge at tage i en dyrebutik eller købe det hjem på nettet. På den måde vil du ofte også have et større udvalg at vælge imellem.

Det skal være sundt

Det er naturligvis vigtigt at det hundefoder du får fat i, er meget sundt. Det er også derfor at mange danskere vælger at bruge hundefoder uden korn. Dette hundefoder er meget sundt og kan især være godt for de hunde, som har nogle mere sensitive maver. Det er aldrig sjovt for en hundeejer at rydde op efter hunden, efter den har kommet til at lave nogle uheld indenfor.

Det er ikke altid så nemt at finde foder som dette nede i supermarkedet og det kan endda også være lidt svært at finde, hvis du tager ned i den lokale dyrebutik. Hvis det er en mindre dyrebutik det drejer sig om, så er det naturligvis meget begrænset hvor meget plads denne har til flere forskellige varianter af hundefoder. Det er derfor en god ide at vælge at købe det hjem på nettet i stedet for. Her har du op til flere mærker at vælge imellem.

Må du godt give madrester?

De fleste hundeejere kan godt lide at dele deres madrester med hunden og det sker der da heller ikke som sådan noget med. Men det er nu vigtigt lige at kigge på hvad det præcis er man fodrer hunden.

Vidste du for eksempel godt at avocadoer og vindruer er meget farlige for hunden? Vær sikker på at du ikke giver noget usundt og farligt mad til din hund.

Related posts

Rejs dig til skønne oplevelser

Redaktion

Sådan åbner du din første webshop

Redaktion

Klar til at læse på universitetet? Bliv klog på studievalg

Redaktion