• Home
  • Rejser
  • I tvivl om årets sommerferiemål? Her er klassikeren, der aldrig slår fejl
Rejser

I tvivl om årets sommerferiemål? Her er klassikeren, der aldrig slår fejl

At finde det rette feriemål kan være svært, men er dog langt fra umuligt. Mange vælger i stigende grad mere og mere eksotiske steder som feriedestinationer, men faktisk behøver man slet ikke rejse hverken så langt eller dyrt for at sikre sig den bedst mulige ferie. Gardasøen i Italien er på mange måder klassikeren over dem alle, når det kommer til sommerferieoplevelser, men dette er da også så langt fra uden grund: Snarere tværtimod.

Fem gode grunde til at vælge Gardasøen

Nok er det en klassiker, men præcis hvilke faktorer er det, der gør, at denne sydeuropæiske rejsedestination er så populært et ferieparadis, både for nye, men også tilbagevendende rejsende? Nedenfor er samlet fem af grundene til, hvorfor Gardasøen er så god og vellidt en feriedestination.

  • En overkommelig afstand kan gøre underværker, når man skal på ferie. Heldigvis er Gardasøen i en så overkommelig afstand fra Danmark, at turen snildt kan klares i bil eller bus med et rejseselskab. Snup blot en enkelt overnatning undervejs, nyd udsigten og det skiftende landskab, og bliv fri for bøvlet med at skulle flyve.

  • Smukke omgivelser og fantastisk natur er generelt eksisterende i det sydlige Europa, men Italiens største sø skiller sig alligevel ud med sine næsten maleriske kvaliteter.

  • Italien er landet, hvor ingen går sultne i seng. Om man er mest til pizza eller pasta, eller om det mere er dessert-maven, der kalder efter en god hjemmelavet is, bliver man næppe skuffet. Også gode, lokale vine er tilgængelige i massevis.

  • Behagelige temperaturer er for dig, der gerne vil have en rar og varm ferie uden nødvendigvis at blive kogt levende.

  • At kunne bade på en ferie er skønt, og bliver kun skønnere i ferskvand.

Er du blevet nysgerrig på Gardasøen og hvad en rejse dertil ellers har at byde på, kan du se turen her, og måske bestille din næste rejse.

Related posts

Redaktion

Tag på eventyr til Marokko

redaktionen

Ferie: Giv børnene noget spændende at snakke om

redaktionen