• Home
  • Bolig
  • Indretning af husets hjerte – køkkenet
Bolig

Indretning af husets hjerte – køkkenet

”Køkkenet er husets hjerte” er vist noget vi alle sammen kan skrive under på. Køkkenet er et rum der giver plads til udfoldelse, til at eksperimentere og til at være sammen, hvad end det er at hjælpes ad med aftensmaden, eller bare det at være i hinandens nærvær. Derfor er det utrolig vigtigt, at det er rart at opholde sig i rummet, og at det matcher stilen og atmosfæren i resten af huset. At indrette sit køkken er lige så vigtigt som at indrette ethvert andet rum i huset. Det er et sted man bruger rigtig meget tid, så det er af stor betydning, at det man skal bruge altid er lige inden for rækkevidde, så det er nemt og hurtigt at få fat på.

Der er mange essentielle elementer som er med til at give køkkenet liv. Det er for eksempel ikke ligegyldigt hvor man placerer sine ting, for så snart det bliver for rodet og uoverskueligt, mister rummet den hyggelige og afslappede stemning, og det er ikke et rart sted at opholde sig.

I denne artikel har vi samlet en række idéer til måder du kan sikre dig at dit køkken har alle de ting et køkken skal have, samtidig med at det matcher din egen unikke stil, og er organiseret på en måde der ikke virker forvirrende eller rodet.

Opbevaring kan også være smart

Blandt danske virksomheder og brands kan du finde tonsvis af opbevaringsmuligheder til dit køkken, men i denne artikel har vi valgt at lægge vægt på to af Danmarks førende producenter indenfor brugskunst – House Doctor og Bloomingville. Begge mærker er kendte for deres eksperimenterende og unikke design samt brede og varierende udvalg. Dette kommer også til udtryk blandt deres store publikum, der for begges vedkommende strækker sig helt udenfor landets grænser.

Hvad end du leder efter en flot kurv i metal eller en krukke i keramik, er mulighederne uendelige. Du kan finde alt fra te dåser til frugtskåle og de forskellige produkter kan mixes og matches på et utal af måder, så du kan sikre dig, at det passer helt perfekt ind i dit hjem.

Leder du efter en måde at opbevare dine ting på, samtidig med at de står fremme, kunne en hylde eventuelt være en idé, og her har begge mærker et stort udvalg, fremstillet i alt fra træ til stål.

Brugskunst til køkkenet fra Bloomingville og House doctor

Vi kender alle dét med, at ting gerne skal være snorlige og så præcise som muligt. Men måske er det på tide at komme lidt ud af den boble og udfordrere sig selv og sin stil. Der er fortsat en stigende popularitet inden for det rustikke og skæve, og blandt Bloomingvilles og House Doctors sortiment, er der plads til begge dele. Både Bloomingville og House Doctor brugskunst og service kan findes på www.dubuy.dk med alt fra krus, til tallerkner og bestik. Mulighederne er mange og med Bloomingvilles og House doctors produkter kan du nemt og hurtigt dække et flot og spændende bord til middagen eller for dine gæster. Du kan også finde nogle fine servietringe, hvis du lige vil give din borddækning et ekstra touch.

Begge brands elsker at eksperimentere med finurlige former og farvekombinationer, og formår på samme tid at få det til at se godt ud. Hos Bloomingville kan du finde både tallerkener og krus i enkle og varme farver, med fine detaljer såsom fugle og blade. De har også et udvalg af forskelligt service i glas, blandt andet vinglas og skåle, samt en lang række bakker og fade. De har kort sagt alt hvad du har brug for til aftensmaden og i dit køkken.

House doctor tilbyder nogle lidt mere rustikke produkter. Blandt andet har de matchene keramik service, med alt fra krus til tallerkener i både lyse og mørke farver. Deres produkter er både sjove og kantede, og perfekt til dig som godt kan lide når tingene er lidt spændende og anderledes.

Begge mærker tilbyder også viskestykker og duge, i flotte farver og mønstre.

Bloomingville og House Doctor – altid bedste kvalitet

Alle produkter fra både House Doctor og Bloomingville er fremstillet i allerbedste kvalitet, så du ikke skal være bange for at købe ting til dit køkken, som du er nødsaget til at smide ud igen om et år eller to. Der er mulighed for at sammensætte og kombinere på tværs af de to mærker, eller du kan vælge at holde dig indenfor den ene producent.

Hvad end du vælger, kan du være sikker på at du får den bedste kvalitet for pengene, og muligheden for at få dit køkken til at fremstå præcis som du gerne vil have det.

Related posts

Værd at vide om dit dynevalg

redaktionen

Skal du bygge til eller fra? Din guide til karnapper.

Redaktion

Fyld børneværelset med sødt legetøj i høj kvalitet

redaktionen

Leave a Comment