• Home
  • Bolig
  • Kan man lægge ståltag oven på et eksisterende eternittag?
Bolig

Kan man lægge ståltag oven på et eksisterende eternittag?

Det korte svar på spørgsmålet om hvorvidt man kan lægge ståltag oven på et eksisterende eternittag, er ja. Dette er blandt andet en af fordelene ved netop ståltaget, som ofte kan placeres direkte oven på det eksisterende tag. Men der findes både fordele og ulemper, som er værd at tage med i overvejelserne, inden man begiver sig i kast med arbejdet. Du kan læse mere om ståltag her: www.dansktagbyg.dk/staltag.

Fordele ved ståltag

Fordelene ved ståltag er mange. Du kan herunder få et indblik i nogle af fordelene, samt i nogle af de overvejelser som man som husejer bør have med i overvejelserne, inden man anlægger nyt tag:

  • Ståltaget kan – og ofte med fordel – lægges direkte oven på boligens eksisterende tag. Dette gør hele arbejdsprocessen med taglægningen en del hurtigere, da man ikke skal til at fjerne det eksisterende tag inden. Her skal man dog også overveje standen på og typen af det eksisterende tag, inden beslutningen om at lægge ståltag ovenpå træffes. Eksempelvis er eternit et såkaldt asbesttag. Fjernes det eksisterende tag har man også mulighed for at komme direkte ned til isoleringen, og give dette et grundigt eftersyn mens man er i gang med at renovere.
  • Ståltaget er let, holdbart og nemt at arbejde med. At ståltaget er let gør arbejdsbyrden en del nemmere, da det er let at arbejde med. Men at taget er let påvirker ikke kvalitet og holdbarhed, da ståltag har en enorm modstandsdygtig kerne af galvaniseret stål, som er designet og produceres til at modstå prøvelserne fra det danske vejr. Samtidig gives der 30 års garanti fra producenten som et kvalitetsstempel.
  • Et tag med mange muligheder. Ståltaget vinder frem i popularitet blandt mange boligejere, da det er et fleksibelt tag med mange muligheder – uanset hvilket design du er til, kan ståltaget produceres, så det matcher din boligs udtryk og dine præferencer.

 

 

Related posts

Skab det perfekte sovemiljø

Redaktion

Sådan øges sundheden i hjemmet og virksomheden

Redaktion

Forkæl din kat med et nyt kradsetræ

redaktionen

Leave a Comment