• Home
  • Bolig
  • Kickstart vinterrengøringen med en ny støvsugerslange
Bolig

Kickstart vinterrengøringen med en ny støvsugerslange

Få fat i al skidtet med den rigtige støvsugerslange

Med julen og nytåret veloverstået er det på tide at starte på en frisk i det nye år. Mange vælger at gøre det med nytårsforsæt af den ene eller anden slags, men man kan også vælge at gå ind i det nye år med en helt rengjort lejlighed eller hus. Er huset rent fra kælder til kvist kan det også frigøre tid og overskud til andre opgaver. Og så er det også bare rigtig dejligt at få gjort.

Men en hovedrengøring kræver de rette remedier, og noget af det vigtigste er støvsugeren. Men der findes ikke noget værre, end når man støvsuger igen og igen, og skidtet så ikke bliver suget med op. I mange tilfælde kan det skyldes et hul i støvsugerslangen, der forringer støvsugerens sugeevne.

En støvsuger kan være dyr at skulle ud og investere i, men heldigvis kan man vælge bare at købe en ny støvsugerslange – det er billigere, og du får din støvsugeres fulde sugeevne tilbage.

 

 Hvilken støvsugerslange skal du vælge?

Hvilken slange man skal vælge, kommer helt an på den støvsuger man har og diameteren på ens støvsugerslange. Men man kan blandt andet vælge en universalstøvsugerslange, der kan blive helt op til 20 meter lang. Med sådan en skal man ikke spekulere på, om ledningen på ens støvsuger er lang nok til at nå hele huset rundt uden at skulle skifte stikkontakt midt i støvsugningsprocessen, eller man kan vælge at købe en komplet støvsugerslangepakke, hvori alt inklusive buerør og maskinkobling er med i prisen. Det er en nem løsning, og disse pakker fås til de fleste støvsugermodeller.

Så før man investere i en hel ny støvsuger, så undersøg muligheden for, at den forringede sugeevne kan skyldes eksempelvis et hul i slangen. Er det tilfældet, kan problemet løses ved at købe en ny støvsugerslange.

 

Related posts

Gør udendørslivet mere spændende med en pool i haven

Redaktion

Gode grunde til at købe plakater til børneværelset

redaktionen

Hvilken dyne skal jeg vælge?

Redaktion

Leave a Comment