• Home
  • Bolig
  • Kør privat i din firmabil uden at blive beskattet
Bolig

Kør privat i din firmabil uden at blive beskattet

Hvis du kører meget i bil i forbindelse med dit arbejde, kan det være en fordel, både for dig og din arbejdsgiver, at splitlease en bil. Splitleasing af biler er løsningen i de situationer, hvor firmabilen skal benyttes til både privatbrug og erhvervsmæssigt. Leasingløsningen fungerer således, at medarbejder og arbejdsgiver splitter omkostningerne der er ved leasing. Hvis du eksempelvis bruger bilen til erhvervsrelaterede opgaver 80 procent af de gange du starter den, og 20 procent til privatkørsel, bliver de 80 procent faktureret til din arbejdsgiver og de resterende 20 procent faktureret til dig privat. Det vil altså sige, at der oprettes to leasingkontrakter på bilen, en til hver af de involverede parter, som betaler en procentsats, der svarer til kørselsmønstret. Splitleasing af biler betaler sig bedst for dig, der kører mere end 60 procent erhvervskørsel, da du således ikke behøver at blive beskattet af fri bil.

 

Erfaring, tilgængelighed og kundeservice

Hvis splitleasing af biler tiltaler dig, kan det være en god ide at få hjælp til at træffe de rette beslutninger, så du kan få den løsning, der passer bedst til dine behov. Coreleasing.dk har mange års erfaring fra bil- og leasingbranchen, og tilbyder god kundeservice samt rådgivning indenfor området. For nogen er leasing nemt og ligetil, hvor andre har for brug lidt assistance i forhold til at føle sig tryg ved det. Der findes nemlig mange forskellige former for leasing, og under de forskellige er der mange ting, der kan være værd at vide for dig, når du skal træffe en beslutning vedrørende, om du kan have fordel af leasing.

Med den rette hjælp kan du nå frem til den løsning, der passer bedst til dig. Core Leasing står tilmed klar til at rådgive dig om, hvilke fordele og ulemper der er ved splitleasing af biler, samt hvad der er vigtigt at vide indenfor leasingløsningen.

Related posts

Slip af med din dårlige samvittighed

redaktionen

Find vinduer der passer til lige præcis din bolig

redaktionen

Ønsker du at spare penge på elregningen?

Redaktion