Øvrigt indhold

Kør sammen til næste familie- eller firmaarrangement 

Er det tid til det årlige familie- eller firmaarrangement? Hvis der er lang transporttid til stedet, hvor arrangementet skal afholdes, kan det være en fordel at køre i samlet flok. Det er både billigere for den enkelte og en mere miljørigtig løsning at køre sammen. Samtidig giver fælleskørsel mulighed for socialt samvær og kan dermed bidrage til en sjovere transporttid. Hvilken løsning der er bedst for jer, afhænger af gruppens størrelse, og hvor I skal hen.

Her på siden kan du læse mere om mulighederne for fælles transport, som kan hjælpe dig med at finde den løsning, som passer bedst til dig og din familie eller dine ansatte.

Hvor stor en gruppe er I?

Alt efter gruppens størrelse er der forskellige smarte muligheder for at køre samlet. Hvis I er en stor gruppe på op til 55 personer, kan I med fordel leje en turistbus hos 3bustilbud.dk. I får ved leje af en turistbus en bus for jer selv, en høj grad af komfort og god mulighed for at socialisere på busturen. Med en turistbus har I også mulighed for at lave så mange stop på vejen, som I har lyst til. I er ikke afhængige af andre eller af at skulle betale en bestemt takst pr. kilometer. Ved at leje en turistbus til familie- eller firmaarrangementet bliver gruppen samlet fra start, og det er derfor også en rigtig nem og praktisk løsning i forhold til koordinering.

Hvis I er en lidt mindre gruppe, kan I også vælge at opdele jer i mindre grupper på 2-3 personer og benytte jer af en samkørselsordning som eksempelvis GoMore. GoMore er især en god løsning med mange afgange at vælge imellem, hvis I skal fra én større by til en anden. Med samkørsel slipper I for at skulle køre individuelt og har dermed også god mulighed for at slappe af og hygge jer på køreturen.

Gruppetransport er en social løsning

Familie- og firmaarrangementer er sociale initiativer, som bidrager til et bedre sammenhold i gruppen. Ved at køre sammen har I mulighed for at være sociale allerede fra afgang til arrangementet. Det er meget hyggeligere at køre i samlet flok, og det kan være en rigtig god måde at skabe en god gruppedynamik fra begyndelsen.

Busturen kan også udnyttes ved at arrangere nogle aktiviteter eller konkurrencer. Transporttiden kommer på den måde til at gå hurtigere og kan integreres som et sjovt element af udflugten.

For mange kan det være en udfordring at skulle køre til et endags-arrangement, fordi man dermed ikke har mulighed for at få vin eller anden alkohol under en eventuel middag. Ved at vælge samkørslen behøver man ikke tænke over at tage et par glas rødvin til middagen.

Gør en god gerning for miljøet

At leje en bus eller arrangere en anden form for samkørsel betyder, at I ikke kører i mange personbiler til samme sted. Personbiler er en af de større syndere, når det gælder CO2-udledning, og I vælger dermed en grønnere løsning ved at køre samlet som gruppe. Samkørsel i den ene eller anden form er med andre ord både en billige, mere social og grønnere transportløsning end at køre i flere forskellige personbiler.

Related posts

Efterskole – hvad skal jeg vælge?

redaktionen

Er kroppen nedslidt og træt, er der råd for det

redaktionen

Æteriske olier til ethvert behov

Redaktion