Tøj og modetips

Mænd og kvinders mode

Mænd går i forskellige slags short. Der er lange shorts og korte shorts. Det er de korte shorts, som er mest på mode i disse dage. Der er stofshorts, som sidder lidt mere løst i forhold til de gængse cowboyshorts, som har været moderne i mange, mange år for både mænd og kvinder. Du kan finde shorts af både stof og cowboy materiale mange steder, både i fysiske butikker og online. Der er et begrænset udvalg af shorts ude i butikkerne. Hvorimod, på nettet kan du finde shorts af alverdens materiale og i alverdens farver og mønstre. Sammensæt et fedt outfit med nogle neutrale shorts med en kæk top og en flot cardigan, hvis det bliver køligt.

Kvinders mode er mere alsidig

Kvinder har mere at vælge i mellem til sommertid. Der er både nederdele, kjoler, knælange shorts og lårkorteshorts. Kvinder har flere valgmuligheder, hvad angår tøj. Kjoler kan fås i hverdagsfarver og man kan få kjoler til mere festlige anledninger. Hvis det en dag er varmt, er det dejligt at tage en dejlig let kjole på, hvor der er kan komme luft til benene. Men ikke alle kvinder er til kjoler eller nederdele og går derfor rundt i shorts og t-shirt. Hvis du som kvinde skal på stranden, har du også mulighed for at dække din krop mere end mændene. Som kvinde kan du vælge todelt eller heldragt badetøj.

Børn har en helt anden frihed

Som barn er man fri på en anden måde. Det er ikke unormalt at se små børn, både piger og drenge, løbe rundt på stranden kun iført underbukser. Der er en indforstået regel om, at det er i orden for børn at løbe halvnøgne rundt. Børn lægger ikke mærke til at de løber rundt med piger eller drenge eller begge køn. Hvis de får det for varmt, tager de tøjet og leger videre.

Related posts

Nyt, nyt, nyt

redaktionen

Den perfekte gave til sig selv eller en du holder af

redaktionen

Shop lækkert nyt dametøj til januarudsalg

Administratoren

Leave a Comment