Tøj og modetips

Mangler du en lækker sandal?

Kalenderen siger forår, og der har efterhånden også været nogle rigtig flotte dage med masser af solskin og varme. Måske står du og mangler en lækker sandal til det varme vejr? Måske skal du til en konfirmation og mangler det perfekte par sko til dit lækre outfit? Eller også kunne du bare godt lige bruge et par sandaler mere?

Der findes ikke noget mere lækkert end at kunne smutte i et par smarte sandaler i det varme vejr og få vist sine ben frem. Måske har du givet neglene en ordentlig omgang med negle i flotte farver. Det ville da være en skam at gemme dem væk i et par sneakers eller støvler. Særligt hvis vejret nu er til sandaler.

 

Hvilken sandal skal du vælge?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken sandalmodel du skal vælge. Valget kommer helt an på, hvad du skal bruge sandalen til. Et par flade sandaler er ideelle til en shoppingtur eller en lang arbejdsdag. Skal du i stedet til konfirmation eller andet festivitas, vil et par sandaler med hel være perfekte.

Nu har du måske fundet ud af, hvilken model der passer til dit behov, men er i tvivl om farven. Igen handler det om, hvad du skal bruge sandalen til. Sort og brun er klassiske farver, der kan bruges til stort set alt. Et par jeans og et par brune sandaler med hæl går hånd i hånd. Hvis du skal have en sort kjole på til konfirmationen, kan du med fordel matche den med et par røde sandaler og skabe lidt farvespil på den måde. Mulighederne er mange.

Når du har valgt, hvilken sandalmodel og farve du skal have, kan du prøve at gå ombord i Apairs skounivers og finde lige præcis det par sko, du skal bruge.

 

 

Related posts

Sådan finder du inspiration når det kommer til sammensætning af tøj

redaktionen

Sådan vælger du en kjole der passer til din kropsfacon

redaktionen

5 tips til at finde den helt rigtige festkjole

Administratoren