Bolig

Mangler du opbevaring til tøj?

Det kan være overraskende svært at finde de rette møbler og elementer til opbevaring af forskellige ejendele. Er dit klædeskab for eksempel bugnende fyldt, kan det være, det er på tide at lede efter supplerende opbevaringsmuligheder. Disse behøver hverken være grimme eller dyre, men kan fås i flotte udformninger og til yderst overkommelige priser. Overvej for eksempel et tøjstativ til at sætte dine yndlingsklæder på display, køb tilhørende smagfulde bøjler i enkel stil, eller gå på anden vis på opdagelse i de mange muligheder på markedet.

Mange typer af tøjstativ

At have et tøjstativ til at fremvis de stykker fra klædeskabet, man holder allermest af, er både meget almindeligt og meget moderne. Der findes dog et væld af forskellige muligheder indenfor kategorien tøjstativer. Nedenfor er samlet en kort liste, som fremhæver nogle af de mange gode muligheder indenfor valg af tøjstativ.

  • Et V-formet tøjstativ minder i udformningen lidt om et gyngestativ, men på en pæn og enkel måde. Fordelen ved dette tøjstativ er blandt andet de flotte dynamikker, den kan bringe til et rum, samt den stabilitet, som udformningen er med til at skabe.
  • Et tøjstativ udformet af vandrør giver et lidt mere råt og rustikt look, men kan virkelig give et friskt og anderledes pust til et rum, samt give modspil til det tøj, man vælger at hænge derpå.
  • Tøjstativer med arme bryder nogle af de lige linjer, man ellers kender fra tøjstativer. De kan være med til at skabe noget interesse i kraft af den uventede, men stadig flotte, udformning.
  • Dobbelte tøjstativer har dobbelte rækker af plads at hænge tøjet på – dette er smart for dig, der ikke kan begrænse sig!

Der findes dog mange flere type og udformninger.

Køb privat eller til butik

Om du er privatperson eller måske på udkig efter butiksinventar til din butik, er det hele muligt hos Manneq. Her sælges alt fra giner til tøjstativer til andre former for praktisk inventar til butik. Butiksinventar eller ej, alt er muligt at få, også til hjemmet, hvis man for eksempel lige går og mangler et tøjstativ eller nogle flotte, nye bøjler.

Related posts

Vælg et ståltag for en billig og holdbar løsning

Redaktion

Det har skal du have i dit hjem

Redaktion

Skab kunst i køkkenet

Redaktion