Bolig

Mangler du videoovervågning?

Vi ønsker alle sammen at værne om vores kære familier og venner men også vores hjem og værdigenstande. At have indbrud i sit hjem eller sin virksomhed er en meget personlighedskrænkende ting, da tyve ikke kun stjæler, men uanmeldt bryder ind og krænker dit privatliv. Udover det, vil et indbrud altid efterlade de berørte med en følelse af utryghed i eget hjem. Vi har alle sammen ting som har høj værdi for os enten på det personlige plan eller pga. prisen på genstanden. Det er derfor altid en rigtig god og anbefalet idé at få installeret videoovervågning i sit hjem eller i sin virksomhed. Lige meget hvad, vil videoovervågning levere en mere pålidelig sikkerhed.

Fordele ved videoovervågning

Videoovervågning kan levere en helt unik form for sikkerhed i din husstand i og med, at tyvene bliver fanget på kamera og fanges. Det er ikke noget nyt, at mange indbrud ikke kan løses, da det kan være umuligt at fange gerningsmændene. Tyvene vil altid være derude og holde øje med huse, men hvis de ved, at der er overvågning, mindskes chancen for indbrud allerede der. Indenfor videoovervågning er der mange muligheder, så det er nemt at finde et system, der passer perfekt til dit behov. Videoovervågning kan bl.a. leveres med:

  • Både inde- og udeinstallation
  • IR-lys til filmning i mørke
  • Mulighed for at følge med på mobil eller computer
  • Enten analog- eller HD-billedkvalitet

HD (high definition) er det sidste nye indenfor videoovervågning. High definition sikrer, at dit kamera filmer i knivskarp kvalitet, hvilket vil give de bedst mulige optagelser. Dette leverer også en ny form for skræmmeteknik overfor f.eks. tyve, da tyven vil vide, at hvis han bliver filmet her, så bliver han fanget. Tyve og andre kriminelle vil selvfølgelig aldrig fanges, så med videoovervågning i bedst mulig kvalitet, kan du sørge for, at vedkommende gevaldigt fortryder sin handling, bliver fanget og kommer i fængsel.

 

Related posts

Indretning af husets hjerte – køkkenet

redaktionen

De fire vigtigste aspekter ved køb af nyt tag

redaktionen

Indret dit hjem med det rette hjemmekontor

Redaktion