• Home
  • Bolig
  • Møbler fra Fritz Hansen kan binde dit hjem sammen
Bolig

Møbler fra Fritz Hansen kan binde dit hjem sammen

Der er mange danske hjem, som ikke ville være de samme uden de danske designmøbler, som har en central placering heri. De danske designklassikere som Ægget og Svanen er møbler, som de fleste kender på navn og kan genkende med det samme. Der er rigtig mange forskellige møbler i dansk design, som kan være med til at løfte ethvert hjem til nye højder. Derfor kan det somme tider være en rigtig god idé at investere i en mere hyggelig og elegant bolig, så man kan komme tættere på at realisere sin boligdrøm.

Hvad kan Fritz Hansen?

Fritz Hansen er et dansk firma, som blev grundlagt i 1872. De har siden da forsøgt at skabe tidløst design, der kan være med til at rykke de danske hjem. I dag er Fritz Hansen et meget stort firma, der stadig har de samme værdier på plads og har opnået sin oprindelige vision op til flere gange. Fritz Hansen er nemlig firmaet, der producerer Ægget og Svanen tegnet af Arne Jacobsen. Med disse to mastodonter i deres kollektion må man sige, at de har gjort deres arbejde og de stadig i gang med at finde på nye, friske designs til danskerne.

Her kan du købe møbler fra Fritz Hansen

Det er ikke sådan lige at finde en god pris på møbler fra Fritz Hansen. Hvis man bevæger sig ud i de private annoncer, skal man være på vagt. Det skal man, fordi møbelmarkedet er en højborg for hæler- og kopivarer. Dette undgår man selvfølgelig med en autoriseret forhandler og hvis man kan finde møblerne til en god pris hos en god forhandler, så har man fundet stedet, hvor man skal købe sine møbler. Du kan købe Fritz Hansen designerstole hos HolmrisB8 og få en god pris på dem på www.holmrisb8online.dk og finde dem, der passer til dit hjem.

Related posts

Tid til en ny terrasse? Så læs med her

Redaktion

Tips til at indrette badeværelset

Redaktion

Brug en lokal låsesmed

Mejr