Øvrigt indhold

Nu kan du tage bæredygtige sko på fødderne

Moderne sko med holdning

Når det kommer til ens outfit, kræver det visse detaljer for at fuldende det. Det kan eksempelvis være smykker, en taske eller måske et lækkert tørklæde. Men vigtigst af alt er skoene. Et par smarte sko kan nemlig sætte prikken over i’et på ethvert sæt tøj.

Ligesom man måske har meget tøj i sin garderobe, kan skohylderne også ofte være godt fyldt op med forskellige par sko. Og hvis der er noget, der påvirker miljøet i en negativ retning, så er det tøj- og skoproduktion.  Det betyder også, at det bliver mere og mere normalt at forsøge at gå i en bæredygtig retning, når det kommer til produktionen af dette, og det har især det danske brand Nature taget til sig.

Foruden at man er sikker på at få et par sko, der er blevet håndlavet under gode forhold, så får man også et par sko, der blandt andet af lavet af miljøvenlige materialer. Derfor er Nature sko med holdning.

 

Komfort næsten uden CO2-aftryk

Nature har en vision om at være 100 % bæredygtige i 2020, og de er allerede et godt stykke af vejen. Eksempelvis er sålerne lavet af genbrugsmaterialer, og snørebåndene er produceret af intet mindre end gamle plastikflasker.

Udover at være en bæredygtig sko, giverNature også den bedste komfort til fødderne. De er nemlig fodformede, men det behøves ikke nødvendigvis betyde, at de ikke er moderne. Tværtimod. Skoene kommer i forskellige farver og både som almindelige sko og støvler, og fælles for dem er, at de giver plads til ens fødder og deres naturlige bevægelser.

Så lider man af ømme eller trætte fødder, så var det måske en idé at forsøge sig med et par af de smarte sko fra Nature, som ikke kun sikrer maksimal komfort men samtidig også et minimalt CO2-aftryk under produktionen.

Related posts

Winther vin – vin fra hele verden

Redaktion

Skab håndværkets magi: Indretning med glas og møbler

Redaktionen

Rejs dig til skønne oplevelser

Redaktion

Leave a Comment