• Home
  • Bolig
  • Øg din livskvalitet med en unik boligindretning
Bolig

Øg din livskvalitet med en unik boligindretning

Champagnen er poppet, huset er købt, og I har endelig fået nøglerne til jeres nye bolig. Så må det vel være tid til mission boligindretning? Men hvor skal jeg starte, og hvordan skal det egentlig se ud? Når det kommer til indretning af boligen kan det være svært at finde den helt rigtige inspiration, som kan hjælpe dig med at skabe en personlig indretning. En unik boligindretning kan faktisk i høj grad være medvirkende til en øget livskvalitet, så hvorfor ikke sætte i gang?

Indretningstips

Det første tip er, at du skal finde din egen indretningsstil. Det tager sin tid at få skabt et personligt hjem, men specielt forarbejdet skal der investeres en masse tid og kræfter i. Det kan være utrolig svært at finde sin egen stil, specielt hvis det er første gang du skal indrette. Et godt råd er, at tilpasse din indretning til både arkitekturen og naturen uden for dine vinduer, så kommer du aldrig til at gå helt galt i byen.

Andet tip er, at du skal begrænse dig, når du vælger materialer. Hold dig eksempelvis til samme gulv i flest mulige rum, samme armaturer på badeværelserne, samme lampeserie rundt i huset med mere. Det skaber en klar rød tråd, også bliver der også færre valg for dig at tage stilling til.

Et tredje tip er at male dine vægge i farver, som klæder dine møbler og din kunst. Her har du også rig mulighed for at få din personlighed frem  i farver. Pasteller er en af de hotteste trends lige nu, specielt farver som støvet rosa, svale grønne og grålige toner er en perfekt farvesammensætning. Disse farver er afdæmpede, og er derfor perfekte til at give et afslappet og behageligt udtryk. En anden farvetendens, der er populær i øjeblikket, er rustikke og jordnære nuancer.  Disse dybe farver skaber et varmt og lækkert udtryk, så er du vild med den 70’er inspirerede stil? Så er disse farver lige noget for dig. Et godt råd er at kombinere vinrød, nougat og sort med lysere nuancer, materialer i skind og mørke træsorter samt farvet glas. Det er med til at give farverne et livligt udtryk.

Related posts

Prioriter det gode spisebord

Redaktion

Indret dit hjem med stil og lækkert boligtilbehør

redaktionen

Guide: optimer opbevaringen i hjemmet med disse tips

redaktionen

Leave a Comment