Øvrigt indhold

Officine Creative er eksklusivitet af bedste skuffe

Hvis du savner en støvler, der er gået til og slidt som dine yndlingssko er nu – så skal du have fingrene i en Officine Creative sko. Deres sko er eksklusive og forhåndslidte på den bedste måde. Deres håndlavede sko giver dig en yndlings sko med det samme, som du ikke skal gå til.

Officine Creative er et italiensk brand, som laver deres sko og støvler af det bedste materiale. For at få den slidte facon går de i gennem en proces, hvor de enten bliver tørret og/eller vasket. Det giver dem et unikt vintagelook, der passer perfekt til et par slidte jeans.

Unikke og håndlavede fra start til slut

Hvis du vil have unikke sko på hver gang, så kan du forkæle dine fødder med de fine Officine Creative. Du kan finde et smukt udvalg af de flotte sko hos BA10, som nøje har udvalgt det sortiment, de sælger på shoppen.

Du finder både brunt læder, sort skind og flot ruskind, som alle har fået et unikt udseende. Udover farver finder du både støvler og sko, så du kan finde et par, der matcher lige ind i din eksisterende garderobe. Skal du have med eller uden hæl, kan du sågar også få det. Du finder både støvler med detaljer og helt uden. Og hvad enten du er til glat skind eller mere struktur i overfladen, kan du finde det hos BA10.

Når du løber kategorien i gennem, kan du sågar finde tasker i samme lækre læder materielle.

Related posts

Stress og romantik: Undgå at miste lysten

Redaktion

Går du med tankerne om at starte din egen virksomhed?

Redaktion

Trænger din bil til at få skiftet tandrem?

redaktionen

Leave a Comment