Bolig

Optimal loftisolering er afgørende

Vidste du, at en solid loftisolering kan spare dig for en hel del på varmeregningen? Varme stiger nemlig op ad og ud igennem dit tag – og hvis loftsisoleringen ikke er god nok, så siver varmen altså direkte ud. Du vil formentligt ikke lægge mærke til det, da temperaturen i hjemmet ikke ændres – dine varmeinstallationer vil blot komme på overarbejde – og det er det, der kan ses på varmeregningen.

Med optimal loftisolering sikrer du også, at der er et bedre indeklima, hvor hverken fugt eller træk vil påvirke indeklimaet. Det er uanset hvad altid en god idé at efterisolere – og de mest effektive steder at efterisolere er loftet. Du skal især være opmærksom, hvis du bor i et ældre hus.

Loftisolering med garanti

Hvis du vil gøre noget godt for dit hus, din familie og din økonomi, så er loftisoleringen altså et godt sted at starte. Vi vil anbefale, at du vælger et firma, som er omfattet af BYG GARANTI. Så har du nemlig garanti for loftisoleringen 5 år frem. Og hvis du sælger dit hus inden, så overgår garantien blot til den nye ejer – og det er altså noget købere kan lide.

Vi vil gerne anbefale et firma, som netop har gjort isolering til deres spidskompetence – og som hellere end gerne vil sørge for, at du får en optimal loftisolering. Og de hjælper hvad end du bor på Fyn, Sjælland eller i Jylland. Firmaet hedder Isolerings-Gruppen og har over 40 års erfaring inden for isolering.

 

Related posts

Skab et eventyrligt børneværelse med den rette indretning

Redaktion

Pryd soveværelset med en flot sengeramme

redaktionen

Sådan skaber du en unik og personlig indretning i din stue

Redaktion