• Home
  • Gadgets
  • Oxford varmehåndtag til de kolde vinterture
Gadgets

Oxford varmehåndtag til de kolde vinterture

Er du også træt af at fryse dine hænder, når du er ude og køre motorcykel i det kolde danske vejr? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om Oxford varmehåndtag, som er et varmehåndtag til mc. Med dette smarte håndtag skal du således aldrig mere bekymre dig om at fryse hverken hænder eller fingre, hvis du ønsker at trodse det kolde vintervejr og køre en tur i det fri. Har det smarte håndtag således vakt din interesse, så har du lige her mulighed for at købe det smarte Oxford varmehåndtag.

Varmehåndtag mere et hav af lækre funktioner

Med det smarte Oxford varmehåndtag får du altså justérbar varmekontrol op til 55 grader, og håndtaget kan altså sættes på ethvert almindeligt 22 mm styr på din motorcykel. Udover, at håndtaget er dejligt varmt, har du desuden også et godt, sikkert og komfortabelt greb, så du kan styre din motorcykel rundt uden problemer. Styreboksen er desuden lavet af hårdfør kvalitet, og så har den endda en batterisparende funktion. Sidst, men ikke mindst, behøver du ikke at bekymre dig om vejret, idet håndtaget er vandtæt. Med andre ord kan du altså uden problemer køre ud i regnvejr, og stadig have dejlig varme hænder takket være dit fantastiske Oxford varmehåndtag.

Køb et Oxford varmehåndtag til netop din motorcykel

Oxford har faktisk lavet en helt serie med varmehåndtag, således du har mulighed for at vælge præcis det håndtag, som passer til din motorcykel. Varmehåndtagene kommer nemlig i en lang række forskellige modeller, hvilket betyder, at det er fuldstændig ligegyldigt, hvilken type motorcykel du har – der findes med garanti en varmehåndtagsmodel, der passer til din motorcykel. Alle Oxfords varmehåndtag er desuden fremstillet således, at gummiet er tykkere der, hvor der slides mest på håndtaget. På denne måde har håndtagene en lang holdbarhed, så du ikke hele tiden skal skifte dine håndtag ud. Håndtaget giver dig desuden god komfort under din kørsel, og så absorberer det faktisk også vibrationer. Sidst, men ikke mindst, har et Oxford varmehåndtag 5 forskellige varme modes, som du også kan tilpasse i længden.

Related posts

Vær tryg i dit eget hjem

redaktionen

Find gode råd til din nye elcykel

Mejr

Pakkeliste til udflugtstur

Redaktion