Gadgets

PLA filament til din 3D printer

Den teknologiske udvikling går utrolig stærkt, og det kan ses på flere aspekter. Det er ingen undtagelse indenfor 3D printning. Mange ting bliver nemmere, og vi finder hele tiden nye teknologiske løsninger og metoder. Når det kommer til at printe, er det ikke længere det almindelige, flade 2D format med blæk eller laser, men nu er det også muligt at printe i materialer som plastik, som nu er i 3D format. Indenfor printning er 3D det nyeste, og der findes et bredt udvalg af den nye og smarte printer i både dyre og billige udgaver.

Til en 3D printer skal der bruges PLA filament. Det er dette termoplastiske råstof, som smeltes i printeren og former det færdige produkt. Det er altså nu muligt for virksomheder såvel som private at bygge en model eller et objekt uden nogen form for fysisk arbejde. 3D printeren bygger objektet op fra bunden, ved at lægge lag på lag. Man kan sammenligne det med limen i en limpistol. PLA filamentet er også flydende mens maskinen konstruerer, og det er derfor også nødvendigt at afvente nedkøling inden næste lag påføres. PLA står for Polylactic Acid og er lavet af biologisk nedbrydeligt materiale som sukkerør og stivelse. Det forurener derved ikke og nedbrydes hurtigt i naturen. Der er ingen grænser for, hvad en 3D printer kan skabe, og allerede nu bruges den til at producere alt lige fra mekaniske reservedele til transportmidler som fly og biler til legemsdele eller organer ved hjælp af celler. Fremtiden er lige foran os, og den smarte 3D printer har allerede formået at gøre mange ting nemmere at producere og bedre for miljøet.

 

Hvis du er blevet nysgerrig på den nye form for printer, eller mangler du bare PLA filament til din 3D printer, så kan du her finde et stort udvalg af forskellige farver og hurtigt og nemt – køb PLA filament her.

Related posts

Pakkeliste til udflugtstur

Redaktion

Har du styr på dit gadgets til din mobiltelefon?

Redaktionen

Vær tryg i dit eget hjem

redaktionen