• Home
  • Rejser
  • Rejser du ofte til Spanien? Derfor bør du investere i eget hus sydpå
Rejser

Rejser du ofte til Spanien? Derfor bør du investere i eget hus sydpå

Når det kommer til rejseglade danskere, findes der mange forskellige typer – dem, der pakker en rygsæk og drager ud i verden uden nogen bestemt plan, dem, der vælger charterhoteller med all inklusive og blot nyder total afslapning under varmere himmelstrøg, dem, der er vilde med at udforske storbyer, dem, der dyrker sport og er aktive under hele ferien og dem, der altid rejser til det samme sted, fordi der er rart og velkendt. Er du af den sidste type, og rejser du, som mange andre danskere, til Spanien år efter år for at nyde den spanske kultur, den gode mad, solens varme stråler og den afslappede atmosfære? Så bør du læse med her, hvor du får gode grunde til, hvorfor du bør overveje at investere i en bolig i Spanien frem for altid at bo på hotelværelser.

 

Du slipper for at slæbe alting med frem og tilbage hver eneste gang

Hvis du selv ejer en bolig i Spanien, hvad end det er en lejlighed eller et hus, har du mulighed for at opbevare ting i Spanien mellem ferierne. Det betyder, at du eksempelvis kan have et lager af solcreme stående i huset i Spanien, mens du ikke er der, lade dit sommertøj hænge i skabet i Spanien under vinterhalvåret, opbevare badedyr, solstole, parasoller og hvad der ellers hører til en ferie i Spanien, så du slipper for at leje det hver gang og generelt lade de ting blive, du ikke normalt bruger i Danmark. Du kan altså virkelig begrænse den bagage, du slæber frem og tilbage, og derved spare plads i kufferten – eller måske endda nøjes med håndbagage, fordi du ikke behøver at have særligt mange toiletsager med, for det er der jo allerede i boligen i Spanien. Smart, ikke sandt?

 

Se det som en investering

At købe en bolig i Spanien kan virke lidt dristigt og som en dyr udgift, men mange vælger at se det som en investering. Tænk på, at du ikke skal betale for et hotelværelse hver gang du er i Spanien, og du slipper for hele tiden at bruge penge på mad ude i byen, for du har et lækkert køkken i lejligheden, hvor du kan tilberede mad af Spaniens lækre, friske råvarer. Hvis du rejser til Spanien flere gange årligt, kan du indtjene pengene på huset inden for en rimelig årrække, både fordi du ikke skal betale for indkvartering hver gang, fordi du sparer penge på mad, fordi du ofte kan nøjes med håndbagage og derved sparer penge på flybilletten og mange flere grunde. Ydermere kan du overveje at udleje dit hus, når du ikke selv bruger det, så du tjener penge på boligen. På Spanisun.com kan du blive inspireret til at købe hus i Spanien og finde gode råd til ting, man skal have in mente ved et huskøb.

Related posts

Når du skal ud i verden på sabbatår

Administratoren

Gode råd til at bringe liv ind i forholdet igen

Redaktion

Hold din næste ferie med familien hjemme i Danmark

Administratoren

Leave a Comment