Øvrigt indhold

Rygsække og tasker fra Fjällräven

Der er ikke mange, der ikke kender til Fjällräven. Men mange kender kun deres populære retro rygsæk Kånken – men de kan meget mere end det. De designer nemlig både funktionelle toilettasker, rummelige shopping bags og store skuldertasker. Noget de dog alle har tilfælles er de rene linjer, robuste materieller og mange farvekombinationer. Det giver dig uendelige valgmuligheder, og det er svært at nøjes med en taske fra det populære mærke, Fjällräven.

Retro Kånken taske fra Fjällräven

Den populære og verdenskendte Kånken taske er Fjällrävens mest solgte taske. Den er solgt i flere millioner eksemplarer siden den kom frem i 1978. Den har specielt haft et comeback de senere år og det er med god grund.

Du kan finde den populære taske i alskens skønne farver hos Netuglen.com. Du finder den blandt andet i de klassiske nuancer som sand, sort og mørke blå. Er du mere til pink, grøn og orange, kan du sagtens få din yndlings farve også.

Udover den findes i flotte farver, så er det en robust taske, som du har i mange år frem. Der er en grund til at den ikke har ændret udseende de sidste 25 år. Du finder den ligeledes i flere forskellige størrelser, så du kan få den plads, som du har behov for. Du finder den sågar også i en børnestørrelse, så både mor, far og de mindste kan matche hele vejen rundt.

Der er ikke det, som du ikke finder hos det populære mærke Fjällräven – og du kan være sikker på de ikke går af mode foreløbig.

Related posts

Trænger din bil til at få skiftet tandrem?

redaktionen

Leder du efter den bedste lokation til dit kursus?

Redaktion

Sådan indretter I et godt arbejdsmiljø

Redaktion

Leave a Comment