Bolig

Sådan får du styr på garagen

Du kender det sikkert. Når der roder i huset, ender rodet i garagen, og før man ved af det, er garagen fyldt op med rod og ting, man egentligt aldrig bruger men heller ikke har lyst til at smide væk. Er det noget, du kan genkende, så har du stensikkert også svært ved at overskue at skulle rydde op i garagen. Er det noget, du går og overvejer, så kan du her få inspiration til, hvordan du får styr på garagen, så den igen kan bruges til det, som den skal bruges til og ikke fyldt op med masser af ting og rod.

Start med at rydde op, sortere og smide ud

Det lyder uoverskueligt, men når du først er i gang, vil du synes, at det går hurtigt, og med hver ting du smider ud, vil du føle dig mere og mere lettet. Hvis du har svært ved at smide ting ud, kan du eventuelt spørge dig selv om, hvornår du sidst har haft brug for tingen, og om du nogensinde får brug for den igen. Har du svært ved at svare på spørgsmålet, betyder det, at tingen kan smides ud, og kan du svare, kan det være, at du skal gemme den. Husk på at jo flere ting du gemmer, jo mere opbevaringsplads skal du have.

Organisér til sidst

Når du har ryddet ud og smidt ud, så kan du begynde at organisere dine ting og sætte på hylder. Put eventuelt tingene i kasser og skriv udenpå hvad der er i. Det vil hjælpe dig meget, hvis du på et tidspunkt leder efter noget bestemt. Til bildækkene kan du købe speciallavede reoler til netop det formål, og reoler til dæk kan du finde på nettet. På den måde kan du få styr på alt fra småting til dæk til din bil, og før du ved af det, er garagen ryddet og pæn.

Related posts

Få styr på det rette babyudstyr inden baby kommer

redaktionen

Er du i gang med boligindretningen? Læs med her

Redaktion

Cocktail sæt til ethvert bartender niveau

Redaktion