Tøj og modetips

Sådan finder du det rigtige par briller

Skulle du pludseligt til at holde bogen længere og længere væk, når du skulle læse? Eller opdagede du, at det var blevet svært at læse det med småt? Så sidder du højst sandsynligt nu og skal til at have dit første par briller. Men hvilke skal du vælge? Og hvordan ved du, hvad du skal gå efter?

At finde de rigtige briller kan være svært. Ikke nok med at de skal hjælpe dig med at få det mest optimale ud af dit syn, så har de også en stor betydning for dit udseende. Derfor er det vigtigt at finde et par briller, du ikke kun får et bedre syn af, men som også komplimenterer din personlige stil og dine ansigtstræk.

Har du eksempelvis et langt ansigt, er det en fordel at vælge et par briller, der har lidt bredde. Har du et rundt ansigt, er et par briller med højde, runde briller eller firkantede briller med til at understrege dine træk. Og hvad med farver? Det er nemlig ikke helt uvæsentligt, hvilke farver du vælger. Er du lys i huden, vil et par briller i naturlige toner klæde dig. Er du mørk i huden, kan du sagtens gå all-in med farver.

 

Tænk på, at du skal bruge dine briller i mange år

Når du skal ud og have dit første par briller, vil du selvfølgelig også gerne have et par briller, der er moderne. Ligesom tendenserne indenfor tøj og sko forandrer sig, gør det samme sig gældende for briller. En sæson er det måske runde briller, der er i fokus, og i næste er det måske kantede briller. Det skader ikke at vælge et par briller ud efter, hvad der er moderne, men du skal altid huske på, at dine briller skal kunne bruges i flere år. Derfor skal du også kunne se dig selv med dem i lang tid.

Husk altid, at din lokale optiker kan være dig behjælpelig med at finde de helt rigtige briller til dig, dit ansigt og din stil.

 

 

 

 

Related posts

Mangler du en lækker sandal?

redaktionen

Find nogle nye mærker at udforske

Redaktion

Få ekstra fyldige og markante vipper med et lash lift

Redaktion