• Home
  • Bolig
  • Sådan finder man en god maler i kæmpe København
Bolig

Sådan finder man en god maler i kæmpe København

I gamle dage brugte man telefonbogen eller vejviseren når man skulle finde maler København. Det er ikke længere en mulighed. Nettet og havet af reklamer for dit og dat, har taget magten fra både telefonbog og vejviser. Der er tre gode måder at komme omkring problemet. Den ene er at navigere på nettet og finde den rette maler eller håndværker der. Den anden er lidt mere omstændige, men kan godt betale sig alligevel. Den tredje er en kombination af den første og den anden.

Læs altid anmeldelser før du hyrer en maler eller andre håndværkere

Vælger du at lede efter maler København på nettet kan du godt være heldig at finde nogen i dit område. Har du ikke tid til at tage ud og snakke med dem personligt, kan du godt beslutte dig alligevel. Det er alfa og omega, at du undersøger firmaet grundigt. Det gør du ved at læse anmeldelserne af firmaet. Tidligere tilfredse kunder kan være din indgang. Har firmaet dårlige anmeldelser og ikke ret mange stjerne, så er dommen jo faldet allerede.

Når du har fundet to eller tre som kun har gode anmeldelser, kan du sammenligne dem på pris. Mange skriver ikke priser direkte i deres annoncer. Så, må du i gang med at bestille tilbud fra de to eller tre, som du har valgt at stole på, baseret på deres anmeldelser.

Den lidt mere omstendige metode og kombinationen

Leder du efter gode tilbud på punktfundament eller Sokkelsten kan du gå en tur i nabolaget. Kig på sokkelsten og find de pæneste og nyeste. Ideen er så at finde frem til det firma som har malet netop de sokkelsten. Nemmest er det hvis du finder frem til nogen som er i færd med at lave punktfundament eller male sokkelsten og så spørge dem direkte. Alternativt må du ringe på hos dem der ejer huset, med den pæneste sokkelsten og så bede dem om navnet på firmaet. Måske du også kan lokke en pris ud af dem, hvis det ikke er alt for længe siden de har fået det lavet.

Kombinationen består i at koble benarbejdet med at undersøge firmaet på nettet.

Related posts

Gør hverdagen lettere

redaktionen

Sådan vedligeholder du bedst dine kurvemøbler

Redaktion

3 gode råd, når du skal vælge byggematerialer

Redaktion

Leave a Comment