• Home
  • Bolig
  • Sådan fylder du din opvaskemaskine mest optimalt
Bolig

Sådan fylder du din opvaskemaskine mest optimalt

Opvaskemaskinen er en af de mange små hverdagshelte, som teknologien har givet os. Den kan virkelig lette meget arbejde og gøre, at madlavningen bliver meget nemmere. Det er lidt mere overskueligt at lave mad, når oprydningen ikke er så besværlig.

Indretning af din opvaskemaskine

Når du skal ud og investere i en opvaskemaskine, er der selvfølgelig mange ting, du skal tage højde for. Energiforbrug, vaskeevne, programmer, pris og overordnet kvalitet. En anden ting der kan være smart at kigge efter, er indretningen af opvaskemaskinen. Flere nye modeller har f.eks. en bestikkurv øverst i maskinen, der sikrer den mest optimale vask. Vælg en maskine med fleksible kurve der kan variere i niveau, så de kan tilpasses præcis til det service, der skal i. Om det er vinglas, gryder, store skåle eller mange små tallerkener skal kunne ændres fra gang til gang. Hvis du skal have en ny opvaskemaskine, er det en god idé at kigge på testsider på nettet. En af dem kan du finde her.

Fyld din opvaskemaskine rigtigt og spar penge

Med de rette teknikker til at fylde opvaskemaskinen, kan man faktisk spare meget energi og mange penge. Jo mere der kan være i opvaskemaskinen, samtidig med at det bliver rent, jo bedre. Et godt tip er at udnytte kurvene bedst muligt, men også rummene imellem kurvene.

En af de store spørgsmål, når det kommer til at fylde opvaskemaskine, er om man skal skylle tallerkenerne af inden de sættes i maskinen. Ifølge flere eksperter er det slet ikke nødvendigt. Moderne opvaskemaskiner er gode nok til at få skidt og snavs væk. Hvis du skyller din tallerkener af, ender du med at bruge unødvendigt meget vand. Er dine tallerkener ikke helt rene, når de kommer ud, skal du måske rense opvaskemaskinen.

Related posts

Trænger din have til nyt liv?

Redaktion

Bliv klar til sommerens grillarrangementer

Redaktion

Gør dit hjemmekontor lidt mere komfortabelt

redaktionen

Leave a Comment