• Home
  • Bolig
  • Sådan gør du din stue klar til vinteren
Bolig

Sådan gør du din stue klar til vinteren

Nu da vi er gået ind i den kolde vintertid, er det vigtigt, at du husker at bringe noget lys og liv indenfor. Stuen er et sted, hvor man opholder sig meget i vintertiden, og specielt er man her tit med venner og familie. Derfor kan det også være en god ide at introducere nye ting ind i stuen, der gør, at du rigtigt kan hygge dig, også selvom det er koldt og mørk udenfor.

Varme

Det første du kan gøre, er at investere i nye tæpper. Grunden til det er, at det om vinteren er meget koldere, og derfor har du tit brug for at have et tæppe omkring sig, så du ikke bliver kold. Her kan du sagtens købe flere end et, da familie og venner også kan have brug for at låne et, når de er på besøg. Hos ib laursen kan du købe nogle rigtig dejlige og hyggelige tæpper, der er garanteret at varme dig på kolde vinteraftner.  Køb dit ib laursen tæppe her. Der findes mange forskellige varianter, så der er noget til enhver smag.

Du kender sikkert også det med, at du om vinteren tit får kolde fødder, derfor kan du også købe lidt varme strømper lavet af uld eller lignende materialer, så du er sikker på at holde fødderne varme. På den måde undgår du også at blive forkølet.

Lys

En vigtig ting, der mangler om vinteren er lys. Derfor kan du med fordel bringe mere lys indenfor. Dette er der måske ikke så meget brug for om sommeren, fordi du får lys udefra, og derfor ikke er så afhængig af kunstigt lys. Men om vinteren kan man tænde stearinlys, eller hvis ikke du er til det, bruge kunstige stearinlys eller en hyggelige lyskæde, som virkelig bare bringer vinterhyggen ind i stuen.

Related posts

Derfor bør du efterisolere dit loft

Administratoren

Billigere elregning?

redaktionen

Er toilettet begyndt at løbe?

Redaktion