Øvrigt indhold

Sådan kan du ryge inden døre uden at ødelægge huset

Der er flere og flere, som vælger ikke at ryge indenfor, fordi det ødelægger vægge og farver forskellige ting gennem årene. Det kan dog godt være til besvær, hvis man skal udenfor, hver gang man skal ryge. Derfor er det utroligt rart for mange, at der findes et alternativ til tobakken, som slet ikke har de samme konsekvenser for gardiner, tapet osv. Det er nemlig utroligt nemt at skifte over til at bruge en e-cigaret, som ikke forurener indeklimaet på samme måde som de traditionelle tobaksprodukter.

Lidt om e-cigaretter

E-cigaretter er opbygget sådan, at der er et batteri, som er sluttet til en såkaldt coil, der varmes op, når man trykker knappen ind på maskinen. Denne coil kommer så i kontakt med den valgte e-væske, når man inhalerer og vil i processen fordampe væsken, så man kan inhalere den damp, som coilen danner i processen. Dette er en simpel forklaring, men det er i hovedtræk det, som e-cigaretten gør. Allerede her kan man se mange af de forskelle, der er essentielle i forskellen mellem traditionelle tobaksprodukter og de populære e-cigaretter. For det første, så sker der aldrig en forbrænding af noget, men blot en fordampning af en væske præcis som når man koger noget vand. Det betyder, at man kan slippe for mange af de skadelige stoffer, som tobaksprodukter er kendt for og kan få sin nikotin på en mindre skadelig måde. Det kan være lidt svært at skifte fra cigaretter og piber til elektriske maskiner, men i det lange løb vil man skåne sin bolig for den røg, der er med til at ødelægge inventaret. Der er også en anden klar fordel ved at bruge en e-cigaret, for man kan nemlig selv bestemme, hvordan dampen skal smage, når man damper.

E-væske og uendelige muligheder

Fordi man benytter sig af en væske fremfor en plante, så har man mange flere muligheder for at ændre på væskens sammensætning. Det betyder, at man kan ændre smagen og nikotinindholdet som man har lyst. Hvis man tænker over det, så åbner det op for helt nye oplevelser i forbindelse med ens indtag af nikotin. Hvis man er forfalden til ting som appelsiner eller cola, så kan man nu få damp, som smager af dette, når man inhalerer det. Du kan blande dine helt egne smage og finde frem til, hvad der passer bedst til dine smagsløg. På den anden front kan du selv bestemme indholdet af nikotin i din væske, så hvis du er til de stærke sager, så er dette intet problem, for man kan bare købe noget e-væske med mere nikotin i. På den anden side er det også muligt at få e-væske, som har meget lidt eller ingen nikotin i. Det åbner op for muligheden for gradvist at trappe ud af nikotinen, så man til sidst bare damper ren damp. Dette er et fint alternativ til nikotintyggegummi og nikotinplastre, da det også giver en den fysiske følelse af at dampe.

Related posts

Få hjælp til vedligeholdelsen af de grønne områder

Administratoren

Gode råd til at få øget salg ved store begivenheder

redaktionen

3 tips til optimering af din virksomheds fysiske markedsføring

redaktionen