Øvrigt indhold

Sådan optimerer du din virksomheds logistik

Hvis du vil være sikker på, at du har en moderne logistik, så bør du købe alt det rigtige udstyr. Du bør have ramper alle steder i din virksomhed, så I hurtigt kan komme rundt med jeres paller og produkter.

Hvis I har nogle enkelte trapper, kan I overveje at få en trappemaskine. Den gør det let, hvis I skal flytte nogle kasser op ad trapperne. Der findes masser af muligheder, inden for ramper som du kan se her.

Undgå arbejdsskader

En af de vigtigste årsager til, at I skal have gode ramper over det hele, hvis I arbejder med logistik, eller hvis I har et varelager, er, at I skal undgå arbejdsskader. Arbejdsskader er af åbenlyse årsager frygtelige for de ansatte, men de er også frygtelige for virksomhedens omsætning.

For hvis en af dine bedste ansatte får en skade, så har du ikke nogen at erstatte dem med. Det tager tid at uddanne en ny person, så en arbejdsskade kommer til at koste på bundlinjen.

Så både ud fra et menneskeligt synspunkt og ud fra jeres bundlinje, skal I passe på jeres ansatte. Gode ramper gør, at de undgår at skulle foretage nogle tunge løft. Det giver ingen mening at risikere de ansatte for tunge løft, som I kunne have undgået, hvis I havde opsat ramper alle steder.

Spar tid

Ramper gør det let at flytte noget fra A til B. Selvom det går op eller ned, så føles det ikke meget anderledes, end hvis de gik ligeud. Dette kan virke banalt, men det er vigtigt, fordi det sparer alle i virksomheden lang tid.

Ofte vil en ansat kunne flytte tunge genstande rundt. Ellers ville I skulle have et helt team til at flytte noget.

Tænk hele tiden over hvordan I kan få en hurtigere produktion og mere sikker produktion.

Related posts

Derfor skal du outsource din lønadministration

Redaktionen

Lastbiler så vidt øjet rækker – hvordan holder vi vores motorveje sikre?

Redaktion

Hvor godt kørende er du?

Redaktionen