Tøj og modetips

Sådan vælger du en kjole der passer til din kropsfacon

De fleste kvinder kender det nok, vi ser en flot kjole i butikken, men så snart den kommer på, så ser den ikke så fin ud længere. Alle kvinder kan gå i kjoler, det handler bare om at finde en kjoletype, der matcher din krops facon. Herunder kan du finde en oversigt over, hvilken slags kjole du skal gå efter, set i forhold til den kropsfacon som du har.

De forskellige faconer og kjoler

Æblefacon
Hvis du har store bryster, brede skuldre, lille numse og smalle hofter, så er din kropsfacon det, som man kalder æblefacon. Ved denne facon bør du finde en kjole, der sidder tæt om overkroppen for at fremhæve din barm. Hvis du i stedet gerne vil fjerne fokus fra dine bryster og ned til din numse, så kan du vælge en kjole, der er stram forneden og løs foroven, hvor overdelen helst skal være ensfarvet, da nogle mønstre kan få din barm til at virke større.

Pærefacon
Denne er modsat æblefacon, da du her har stor numse, men en mindre barm. Oftest har kvinder med denne facon også en smal talje, og dette bør udnyttes ved kjolen. Du kan vælge at bære en stropløs kjole, der har et smukt mønster, da dette leder øjnene op til din overkrop. Derudover kan du vælge, at kjolens skørt skal sidde tæt om dine hofter, så der derved bliver skabt balance i din krop.

Timeglasfacon
Hvis du har en facon, hvor der er balance mellem bryster og bagparti, så kan du vælge at finde en kjole, der følger din figur, som sidder tæt på din talje. Du kan sætte et bælte rundt om for at fremhæve din talje mere. Du bør dog undgå kjoler, der sidder løst om hofterne, da det kan få dig til at se større ud.

Køb kjole hos Masai

Som du nok har fornemmet, så er der stor forskel på kvinder og deres figur. I Masai er der fokus på, at ingen kvinder er ens. Derved er der tøj til enhver facon.

 

Related posts

5 tips til at finde den helt rigtige festkjole

Administratoren

Gør dig selv en tjeneste – køb de rigtige boxershorts

Redaktion

Derfor skal du ikke gå på kompromis når du køber ventetøj

Redaktion

Leave a Comment