Tøj og modetips

Sådan er du som mand altid ordentligt klædt på

Det kan godt være, at det umiddelbart lyder til at klædeskabsproblematikken er forbeholdt kvinder. Det er dog ikke altid tilfældet, fordi hvordan sørger man egentlig for, at man altid er klædt ordentligt på som mand? Det kan være at dit job kræver, at du er pænt klædt på hver dag eller at du tit skal til diverse arrangementer, der måske kræver en mere afslappet påklædning. Hvordan hopper man nemt fra det ene til det andet – uden at man er nødt til hjem forbi og skifte tøj hver eneste gang? Læs med her og bliv ordentligt klædt på (bogstaveligt talt).

Den perfekte påklædning til kontoret

Hvis du har et job, der kræver en pæn påklædning hver eneste dag, så kan du af gode grunde ikke efterlade habitjakken og skjorten derhjemme. Du har dog stadig mulighed for at holde fast i en enkel tøjgenstand, som kan genbruges til alle slags arrangementer: de perfekte jeans. Hvis du har et par lækre sorte jeans, så kan du sagtens slippe afsted med ikke at have jakkesæt på hver eneste dag – hvis du bare kombinerer dine sorte jeans med den sædvanlige hvide skjorte og den klassiske habitjakke. Du er på den måde pænt klædt på, men er samtidig også heldig at have behageligt tøj på – hvis det ikke er en win-win-situation, så ved jeg ikke, hvad er.

Den perfekte påklædning til de afslappede arrangementer

Hvis du har et job, der kræver fin påklædning, så har du sikkert ofte prøvet det, at din påklædning måske lige har været lidt for fin til diverse andre arrangementer, som du skal til efter arbejde eller om aftenen. Det har måske tidligere krævet at du skulle hjem forbi og skifte tøj, inden du kunne tage af sted med dine venner eller familie. Hvis du dog har taget imod vores råd oppe foroven, så har du jo allerede dine perfekte jeans på – så skal du kun skifte skjorten og habitjakken ud med den klassiske hvide t-shirt – eller måske langærmede t-shirt i de kolde måneder – og så er du klar til en hyggelig aften med vennerne eller familien.

Har du allerede lagt mærke til, hvad hemmeligheden bag den perfekte påklædning for mænd er? Hvis ikke, så nævner vi det lige igen. De perfekte jeans er grundstenen i ethvert outfit – både i det mere fine og professionelle og også i det mere casual.

Related posts

4 SMYKKE GAVEIDEER DINE VENNER OG FAMILIE VIL ELSKE

redaktionen

Vær med på moden med et velplejet fuldskæg

redaktionen

Vil du strikke dit eget tøj?

redaktionen