Øvrigt indhold

Sådan får du dit CV til at skille sig ud blandt andre

Er du studerende og nervøs for, om dit CV skiller sig ud blandt lignende i mængden, når du bliver jobsøgende? Så kan det være, at du skal læse med her!

Brug noget af din uddannelse i udlandet

En potentiel arbejdsgiver kan kigge efter mange ting, når han/hun leder efter et godt CV. Det kan være gode karakterer, et attraktivt studiejob eller en bestemt studieretning, der gør dig ekstra god til drømmejobbet. Der findes intet universelt svar på, hvad der er absolut bedst at have på sit CV, for det er trods alt mennesker, der skal læse dem igennem.

Dog kan det kun tolkes som positivt at have noget, der skiller sig ud af mængden. Men hvad skal det være?

Et praktikophold i udlandet viser, at du er selvstændig

Du behøves ikke at være nervøs, hvis du ikke har scoret ene af 12-taller på din uddannelse. Hvis du ikke er typen, der får rene 12-taller, så kan du nemlig sagtens optimere dit CV på andre måder!

Hvis du fx i stedet for vil fokusere på, at du er selvstændig, så siger du det bedst ved at tage i Praktik i udlandet. Når man tager alene til udlandet, skal man lære at klare sig selv på en helt ny måde – og det er især udfordrende, hvis man er i et fattigt u-land.

En kommende arbejdsgiver bruger ikke mange minutter på at kigge på hvert CV. Det er derfor vigtigt, at du placerer dit praktikophold i udlandet højt på listen, så det springer tidligt i øjnene.

Et praktikophold i udlandet kan være enormt givende

Men det er faktisk ikke kun dit CV, der får et boost, hvis du vælger at tage praktik i udlandet. De fleste, der har prøvet at være i praktik i udlandet oplever, at de kommer hjem med en fornyet energi og et nyt syn på tingene. Det er nemlig oftest, når du ser, hvor slemt det står til andre steder i verden, at du opdager, hvor godt du egentlig har det i Danmark.

Det lyder måske kynisk, men det er netop denne sammenligning mange har brug for, hvis de ikke er i stand til at sætte tingene i perspektiv.

Er et praktikophold i udlandet noget, du skal prøve kræfter med?

Related posts

Farmaceutisk emballage har stor betydning for medicinalvirksomheder

Administratoren

Går du med tankerne om at starte din egen virksomhed?

Redaktion

De rette opbevaringsæsker kan gøre en verden til forskel

redaktionen