Øvrigt indhold

Sådan gør du babyshoweren til en fest

Er du i færd med at arrangere en babyshower? Så har du sikkert allerede gjort dig tanker om praktiske ting såsom gæsteliste, hvordan der skal pyntes op, og hvad der skal serveres af mad og drikke.

Men der er en ting mere, der faktisk har stor betydning for, hvordan fejringen kommer til at forløbe. Nemlig underholdningen. For selvfølgelig skal der være rigeligt med plads og tid til at snakke stille og roligt over maden, men det kan dog være en god idé at have planlagt nogle sjove lege, der kan løsne stemningen op og gøre det hele lidt mere festligt.

Hvad skal vi lege?

Det er måske mange år siden, du sidst har stået og skullet finde på en leg, og derfor kan det være svært at komme på de helt gode idéer. Heldigvis kan du finde en masse inspiration til babyshower lege på babyshower.dk. Her er der et væld af morsomme lege, der er lavet til netop babyshower-festen. Følgende lege hører blandt de mange forslag af underholdning til festen:

  • Gætteleg om barnet

  • Husk babyting

  • Smag på babymad

  • Placer baby på moderen

  • Sig ikke baby-ord

Dette er blot et lille udvalg af de mange lege. Fælles for alle legene er, at de ikke kræver ret meget udstyr og derfor er nemme og billige at arrangere. Alle legene er selvfølgelig forklaret grundigt på hjemmesiden, så du ved, hvordan de skal leges. Det vil helt sikkert få gæsterne til at grine en masse og skabe en hyggelig og afslappende stemning.

Det er dermed blot om at besøge hjemmesiden og undersøge, hvilke lege du og dine gæster vil have størst glæde af. I kan sagtens nå flere af legene i løbet af babyshoweren, da de ikke alle tager specielt lang tid, men nærmere fungerer som en lille pause fra al babysnakken.

Related posts

Drømmer dit barn om at komme på en aktiv efterskole?

redaktionen

De rette investeringer kan skabe store fordele for din virksomhed

redaktionen

Kloakservice og murer på Sjælland

Redaktionen