• Home
  • Bolig
  • Sådan indretter du dit hjem i en retro-stil
Bolig

Sådan indretter du dit hjem i en retro-stil

Det bliver mere at mere populært at indrette sit hjem baseret på diverse gamle trends. Den såkaldte retro eller vintage indretning, kan skabes på mange måder, og er en super sjov ide til at bringe minder tilbage, måske endda fra din egen barndom. Det er nemlig derfor denne retro stil er så populær, den får noget nostalgi frem i os, og minder os om en god tid. Du kan selv, i dit eget hjem, få noget af denne fornærmelse med ind ved at bruge nogle bestemte ting i indretningen.

Hvad kan du bruge?

Alt efter hvilken tid du prøver på at genskabe, er der mange forskellig ting du kan bruge. Dog er der også nogle ting der bare skriger retro. Her kan man se på for eksempel tapet, som var meget populær i 70’erne og 80’erne. Her kan du jo også bruge tapetet derhjemme, men vælge et lidt mere moderne print, der tager inspiration fra 70’ernes mønstre og farver.

Farver er også noget der er meget retro. Pangfarver fra 80’erne og det brun-orange fra 1970’erne. Det er vigtigt at du bruger disse ting med måde, og ikke begynder at købe alt til huset i disse farver. Du sigter efter en retro stil, og ikke efter at danne et museum i dit eget hus.

De små ting tæller.

Det kan også være at du selv har nogle genstande fra den tid du prøver at ramme, og selv om det bare en lille ting kan dette skabe en tanke, og omgivelsers, der minder en om den specifikke følelse du prøver at fremkalde. Hvis ikke selv du har disse ting kan du ofte finde dem på loppemarkeder eller hjemmesider, hvor folk sælger dem. Du kan også kigge på billeder på nettet fra den tidperiode, for at finde inspiration til, hvad du mere kan tilføje

Related posts

Find den perfekte familiebil

redaktionen

Tilføj en opslagstavle til dit hjemmekontor og få styr på de vigtigste ting

redaktionen

Derfor er terrassen så vigtig for din bolig

Administratoren