Øvrigt indhold

Sådan plejer du bedst din bil

Det bliver i stigende grad dyrere at købe bil i dagens Danmark. Derfor er det også vigtigt, at når du investerer i en bil, at den så holder i lang tid frem. Men det er ikke altid en selvfølge – så her får du en guide til hvordan du på bedst mulig vis passer og plejer din bil, så den kan køre i mange år frem.

Beskyt din bil med effektiv undervognsbehandling

Det er ingen hemmelighed, at det danske og vestlige klima er enormt hårdt for bilen. Det øger nemlig fugtigheden og mængden af vand under bilen – og derfor risikerer den at få varige rustskader. Men med en effektiv undervognsbehandling kan du beskytte din bil mod netop det – hurtigst muligt og helst i forbindelse med købet af både din egen personbil eller erhvervsbil.

Rengøring og vedligeholdelse indendørs

På samme måde kan også miljøet inde i bilen være skidt og grimt. Derfor opfordrer man til, at man rengør bilen mindst fire gange om året. Der kan nemlig samle sig en masse støv og andet skidt – og det er for alvor slemt, hvis det sætter sig i din aircondition. Nedenunder kan du se en lille guide til, hvordan du rengør din bil på en effektiv og let måde.

  1. Ryd op. Det første step er at tage en ordentlig omgang oprydning i bilen – for der ligger ofte en masse skrald, man ikke gider at tage op normalt.
  2. Støvsug. Når bilen er ryddet, ser man ofte, hvor støvet der egentlig er. Derofr er det en god lejlighed til at få svunget støvsugeren en gang.
  3. Vask alle kanter og vinduer. Tag en våd klud med sæbe og skrub alle kanter – de er helt sikkert fyldt med skidt og bakterier – og bagefter vil du virkelig kunne se forskellen.

Related posts

Forkæl din kat med et nyt kradsetræ

Redaktion

Få gjort ordenligt rent i Ikast

Mejr

Prøv en uforglemmelig lejrskole i Østjylland

Administratoren