• Home
 • Bolig
 • Sådan skaber du et minimalistisk og stilsikkert hjem
Bolig

Sådan skaber du et minimalistisk og stilsikkert hjem

Du hører, læser og ser det over det hele. Trenden i dag er, at boliger skal være minimalistisk og stilsikre. Det kan være livstilseksperterne i fjernsynet, som i en snæver vending lige får sagt, at hjemmet godt nok er nydeligt, grundet den minimalistiske stil. Men hvad betyder det overhovedet, og hvordan skaber man det såkaldte minimalistiske hjem. Der findes ikke et enkelt facit, men du kan med fordel gøre brug af nogle af de nedenstående tips.

3 tips til at skabe et minimalistisk hjem

 1. Hav et minimalt antal af møbler
  Det første og mest oplagte tip er at have så få møbler som muligt. Ordet ”minimalistisk” kommer af det tætliggende ord ”minimalt”, og betyder blot at desto færre desto bedre. Så vil du skabe en minimalistisk hjem, vil det være en god start at spare på møblerne og generelt undgå for mange små ting rundt omkring.

 2. Tænk over hvilke gardiner du vælger
  Nummer to tip til dig, som ønsker et stilsikkert og minimalistisk hjem, er at tænke over, hvilke gardiner du vælger at benytte. Der findes et utal af forskellige slags gardiner, og de har hver sin egen charme. Dog er der en slags gardiner, som er klart bedst at benytte, hvis du ønsker et stilsikkert hjem. Det er lamelgardiner. De er super flotte og passer som fod i hose i det minimalistiske hjem. Læs mere om lamelgardiner i København på bestil-gardinbussen.dk.

 3. Følg med i de diverse boligmagasiner
  Det sidste råd er at følge med i de diverse boligmagasiner. Som tidligere nævnt findes der ikke et facit på, hvordan du skaber et minimalistisk og stilsikker hjem. Det er der ikke da, der hele tiden kommer nye trends, og stilen dermed også skifter. Derfor vil det være en rigtig god ide at følge med i de nye trends, hvis du ønsker et minimalistisk hjem.

Related posts

Brug en lokal låsesmed

Mejr

Sådan får du en flot græsplæne

Redaktion

Sådan fornyer du dit gamle køkken

Redaktion