Øvrigt indhold

Sådan slipper du for den grimme lugt i dit badeværelse

Der er ikke noget, der er værre end at komme hjem efter en lang dag på for eksempel studie eller job og bare trænge til at smide sig i sofaen og hungre efter afslapning, og så blive ramt af en grim lugt lige så snart, man træder inden for sin egen dør. For det er for alvor noget, der betyder, at der er arbejde forude, idet det sjældent er nok bare at lufte grundigt ud – især ikke hvis den grimme ligt kommer fra for eksempel afløbet i badeværelset.

Når du vil slippe for det store arbejde

Er det noget, du kender til, og er det noget, du hader? Så ved du også, at det er noget, der kan ske for alle. Det har intet med dårlig rengøring eller forkert brug af afløb at gøre. Det kan for eksempel bare være, at det er tid til at det bliver renset, det kan være, at der har regnet utrolig meget den sidste tid, eller det kan være, at du ikke har brug af løbet længe. Der kan være mange grunde, men fælles for dem alle er de ubehagelige lugtgener, de kan give. De er dog lette at slippe for.

Installer Green Drain med det samme

Du skal bare tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med Green Drain. Her er der tale om en lille anordning, du placerer i toppen af dit afløb, og den vil så lukke af for blandt andet lugtgener. Den holder også skadedyr ude. Og det betyder, at du aldrig mere skal kæmpe med de grimme lugte, men blot kan fortsætte ind i din sofa og slappe af efter en lang dag. Lyder det som en drøm? Så læs mere om Green Drain online allerede i dag og gør noget godt for dig selv.

Related posts

Skal du giftes? 3 overvejelser om festen

redaktionen

”Best practice” inden for linkbuilding   

redaktionen

3 eksempler på hvorfor laserskæring måske er relevant for jer

Redaktion