Tøj og modetips

Sæt farver på foråret

Tag et kig i kalenderen. Hvad fortæller den dig? Foråret er endeligt kommet! Tag så et kig ud ad vinduet. Hvad kan du se? Skinner solen? Eller står det ned i stride strømme, og virker det lidt som om, at sommeren aldrig har været længere væk?

Det er indbegrebet af det danske forår. Den ene dag er vejret til lette bluser og skjorter samt tynde bukser, og den næste dag kan det være nødvendigt med tykke vanter og store vinterjakker. De forskellige årstider har sin charme, men det kan altså være svært at klæde sig på, når vejret er så omskifteligt, som det er i disse tider.

Foråret er dog kommet, og bag os har vi lagt en lang og mørk vinter. Lysere dage går os i møde og snart kan vi lykkeligt tage imod et (forhåbentligt) mere stabilt vejr. Du kan derfor allerede nu med fordel gå i gang med at overveje, hvilke items du skal have fat i dette forår.

 

Sig farvel til vinterens mørke

Vinter er lig med mørke. Ikke kun mørke dage og mørke skyer præger hverdagen mellem november og februar, ligeledes gør de mørke klæder. Sorte bukser, grå sweatere, dunkle nuancer på skohylden og vamsede tørklæder er hverdag for de fleste i disse måneder, og det kan du heldigvis begynde at vinke farvel til.

Det er nemlig blevet tid til at sætte farver på garderoben – og foråret. Spred glæde og varme med alt lige fra røde skjorter, blomstrede bluser og spraglede bukser, og du er godt klædt på til hverdag såvel som til fest dette forår. Udvid derudover din garderobe med items, du kan bruge nu såvel som til efteråret. Så er du sikker på at få mest ud af dine tøjinvesteringer. Det kan eksempelvis være tøj fra brandet Y.A.S eller et andet lækkert mærke, der skal fylde hylderne denne sæson.

Related posts

Find den rette hovedbeklædning, der passer til dig

Administratoren

Soft Gallery – børnetøj

redaktionen

Lækkert tøj til kvinder

redaktionen