Bolig

Skab kunst i køkkenet

Er udseendet på maden ligeså vigtig som smagen, og kan du godt lide at kræse om maden, når du står i køkkenet og skal lave mad til hele familien eller vennerne, så er det med at have det rigtige udstyr. Der findes nemlig mange gadgets, som du kan bruge i køkkenet til at slippe din kreativitet løs.

Mandolinjern fra Yeschef

Et redskab, der vil gøre det lettere at skære og snitte madvarer med er et mandolinjern. Et mandolinjern i god kvalitet sørger for, at du får et ensartet og jævnt resultat, når du snitter madvarer. Med et mandolinjern kan du skære forskellige slags madvarer såsom grøntsager, frugt og hårde oste i tynde skiver, der kan være med til at skabe finesse i din anretning. Et mandolinjern fra Yeschef er ligeledes af god kvalitet, og du får et justeringselement med, hvilket du kan bruge til at lave finjusteringer i tykkelsen af skiverne, så du får det resultat, du ønsker.

Spiral grøntsager

Et andet sjovt redskab, du kan bruge til at få dine grøntsager til at se mere spændende og indbydende ud, er en Spiralizer, som bruges til at skære grøntsager ud i lange spiraler, som du så kan pynte din tallerken med. Redskabet kan også bruges, hvis du ønsker at lave nudler eller spaghetti af squash eller lignende, da du dermed kan få grøntsagen skåret ud i en passende tykkelse, som let kan tilberedes og bruges som et sundt alternativt tilbehør.

Andre tips og tricks

Når du går op i anretningen af din mad, kan du med fordel søge inspiration fra Instagram eller andre sociale medier. Hvis du har et inspirationsbillede og en ide omkring, hvordan du gerne vil have din anretning til at se ud, er det lettere at opnå dette, end hvis du bare prøver dig frem. Derudover kan du overveje, hvilke tallerkener du vælger at servere maden på, da det kan ændre rettens udtryk. Ellers er det bare med at lave en overskuelig anretning, der ikke er overfyldt og som har pæne farver, og du vil med garanti skabe kunst i dit køkken.

Related posts

Derfor er en feriebolig i Sydfrankrig det rette valg

redaktionen

5 gode grunde til at vælge et plankegulv

Administratoren

Sofaen er huset hjerte

Redaktion