Øvrigt indhold

Skal du giftes? 3 overvejelser om festen

Det kan være overvældende at planlægge et bryllup, med de mange detaljer, der skal være på plads, til den store dag. Her er nogle overvejelser, du bør gøre dig omkring festen.

 

Fri bar eller ej?

Der er rigtig meget goodwill at hente ved at tilbyde fri bar. Og er det denne vej du ønsker at gå, er leje af fadølsanlæg et oplagt valg, da det ser professionelt ud, og du slipper for, at tjenerne skal samle 1000 flasker ind. Det kan dog også løbe af sporet, når fætter Frederik for 5. gang ikke kan huske hvilken øl der er hans, og han da bare bestiller en ny – det er jo gratis!

Her kan selv en yderst beskeden pris, på for eksempel en flad femmer, få folk til at genoverveje og være mere opmærksomme på deres drikkevarer, hvilket som en bonus også giver mindre spild.

 

DJ, jukebox eller playliste?

Musikken er helt klart en af de helt store emner til festen. Og hvad du skal vælge, er helt op til hvilken type fest I ønsker.

En DJ er som regel god til at få folk ud på dansegulvet, og få feststemningen i vejret. Men sørg for at få afstemt forventninger, for en DJ kan være mange forskellige ting. Det kan være en god idé at se nogle videoer, og evt. spørge andre, hvem de kan anbefale.

Ved jukeboxen kan alle gæster vælge sange i løbet at aftenen, og dermed kan alle komme til at høre netop det, de godt kan lide. Man løber dog også den risiko, at nogle vil ønske mange sange, og dermed styre musikken i deres retning.

En playliste er 100% i jeres kontrol, men ikke så god til at få folk ud på dansegulvet. Til gengæld kan du bede alle gæster ønske 1 sang hver som kan inkorporeres i listen.

 

Overnatning

Er der mulighed for at overnatte på, eller i nærheden af, feststedet? Kan I opnå rabat hvis I booker flere værelser? Og har I mulighed for at spise morgenmad sammen dagen efter? Det kunne være en perfekt og hyggelig afslutning på jeres store dag.

 

Related posts

Databeskyttelsesforordningen og dig

redaktionen

Hvilken slags hundefoder skal du give hunden?

Redaktion

Forkæl din kat med et nyt kradsetræ

Redaktion