Bolig

Skal huset renoveres?

Har du fundet drømmehuset, hvis beliggenhed og ydre rammer er helt perfekte? Men trænger det indre til en kærlig hånd? Eller er det ved at være på tide, at dit gamle hus bliver opdateret med en gennemgribende renovering?

En renovering er en stor opgave. Vægge skal måske brækkes ned, nye skal bygges, vinduer skal skiftes, nyt køkken, nyt badeværelse og tilbygninger – mulighederne er mange. Og hvad der især gør sig gældende under de store renovationer er, at det skal gøre ondt, før det gør godt. Men selvom du måske drømmer dig frem til det endelige resultat, kan det være svært at se lyset forude, mens byggeriet finder sted.

Håndværkere, der går ind og ud af huset, larmende save og boremaskiner og ting, der forsvinder under støv og andet byggerod, kan gøre selv den mest tålmodige en anelse utålmodig. Men heldigvis er der en løsning på det.

Undgå byggerod, og lad hverdagen fortsætte

Skal dit og familiens hus renoveres, kan I med fordel overveje, om der er behov for genhusning. Med en praktisk beboelsesvogn har du og resten af familien mulighed for at bo eksempelvis i husets have, mens renoveringen finder sted. Så slipper I for byggerod og alle de gener, en eventuel renovering kunne medføre. På den måde kan hverdagen fortsætte nogenlunde ugeneret, og når det færdige resultat er klar, er det blot at flytte ind.

Genhusning kan også være aktuelt, hvis der er tale om større boligblokke, der skal renoveres. Her kan hele familier genhuses, så længe byggeriet varer. En praktisk beboelsesvogn kan også bruges til de ansatte på en byggeplads, hvis der er behov for, at de kan overnatte på eller tæt ved byggepladsen.

Så uanset om der er tale om genhusning i forbindelse med privat renovering eller renovering af boligkomplekser, så er der altid mulighed for genhusning.

Related posts

Derfor er trægulve af eg en god løsning i dit hjem

redaktionen

Mangler du et kreativt projekt?

redaktionen

Sådan kan du få professionel hjælp til indretningen af dit hjem

redaktionen