Rejser

Sol, varme og god mad

Sol, varme og god mad er noget af det danskerne foretrækker allermest, når de skal vælge rejsedestination. Italiensk oliven, spanske oste og franske vine. Ja der er meget godt at komme efter, når ferien går til enten Italien, Spanien eller Frankrig, og det har danskerne for længst fundet ud af. Måske er det derfor, at disse rejsemål ligger i toppen af de mest attraktive destinationer i Europa? Den mest populære rejsedestination er De Kanariske Øer i Spanien, hvorefter den franske region Île-de-France, hvor Paris ligger, er den anden mest besøgte.

 

Tryghed og stabilitet

Hvad er det, der gør, at netop disse rejsedestinationer er de mest besøgte? Hvad har de som ingen andre har? Det er blot nogle af de spørgsmål, man kan undre sig over. En af grundene til, at disse destinationer er så populære er, at vi europæere rejser derhen, hvor der er trygt og roligt. Specielt, når vi lever i en tid, som er præget med konflikter i Mellemøsten, terrorhandlinger og en stor flygtningestrøm. Ydermere rejser vi for at få et afbræk fra hverdagen derhjemme, hvor der er mulighed for afslapning og socialt samvær, hvoraf nøgleordene sol, varme og god mad er de primære. Og netop dette finder du i de tre lande. Også rejser med all-inclusive har fået sin renæssance, da de rejsende ikke skal tage stilling til, hvad skal have at spise, og hvor de skal spise henne. Dette er ekstra populært for børnefamilier og de familier, hvor de gerne hjemmefra vil have helt styr på deres feriebudget.

Europæer foretrækker Europa

De europæiske rejsende foretrækker at blive i Europa og holde ferie der. Både på grund af tryghed og stabilitet, men samtidig fordi der er også er rig mulighed for eksotiske rejser indenfor Europas grænser. Hvis europæere rejser uden for Europas grænser er de mest populære rejsedestinationer USA og Tyrkiet. Det har heller aldrig været billigere at rejse til både Tyrkiet og USA. Det er også med til at øge populariteten og gør, at folk rejser mere.

Related posts

Find de bedste restauranter i Odense lige her

redaktionen

Pas på dem du holder mest af med en autostol

Redaktion

Ferieguide: derfor er det en god idé at bestille skiferie allerede nu

redaktionen

Leave a Comment