• Home
  • Bolig
  • Spar penge ved vedligeholdelse af bygningens faldstammer
Bolig

Spar penge ved vedligeholdelse af bygningens faldstammer

Hvis du bor i en ejerforening eller andelsforening, bør du læse dette indlæg og tage noter. For alt for mange foreningen glemmer at vedligeholde deres faldstammer, og det ender med at koste jer mange penge, når de pludselig skal udskiftes.  Faldstammer kan holde helt op til 50 år, men det kræver, at I passer på dem.

Alt for ofte får en foreningen nye faldstammer, og så gør de ikke noget ved dem i en årrække, og pludselig bliver de nødt til at få dem udskiftet mange år før, at de er er gået 50 år. Det vil få jeres husleje til at stige, da der er tale om et kæmpe projekt, som også kommer til at genere alle, mens det står på.

Ofte vil I kunne forlænge levetiden på jeres faldstammer drastisk, hvis I sørger for at vedligeholde dem. I kan læse mere om det her.

Sæt penge af til vedligeholdelse

I behøver næppe foretage vedligeholdelse af jeres faldstammer hver eneste år. Men hvis I får dem tjekket i gennem hvert 5. år, så kan de holde alle 50 år, fordi man kan tage problemer i opløbet.

Men vi vil anbefale, at I sørger for at sætte penge af i budgettet til det hvert år, så I ikke pludselig få en kæmpe regning på vedligeholdelse. På den måde ved I, at I hvert 5. år har penge til at få det hele tjekket i gennem.

Det er ofte en dårlig idé selv at stå for rengøring af faldstammer, da mange ender med at bruge kemikalier, som er dårlige for miljøet, og som også skader jeres faldstammer.

I stedet er det en god idé at få en VVS til at stå for tjek af jeres faldstammer, så I ved, at det hele er, som det skal være. Hvert 5. år sparer jer mange penge i længden.

Related posts

Få et flot og nyt køkken

Mejr

Vigtige elementer i det perfekte badeværelse

redaktionen

Trænger din have til nyt liv?

Redaktion